Decathlon, Hiszpania
Decathlon, Hiszpania
Nie obsraj się tylko z tego strachu. Może na Twoją wichurę nie dojadą.
To nie strach tylko obrzydzenie. Ty byś pewnie z nimi trzymał i razem byście opierdalali sklepy.
nie chodzi o to, nie ma roboli a ci sie dobrze nadaja do taniej pracy
Braki wykwalifikowanej siły roboczej, związane m.in. ze starzejącą się populacją oraz konsekwencjami pandemii Covid-19, sprawiają, że niemieckie firmy przemysłowe, jak Airbus, BMW czy BASF, nie są w stanie sprostać popytowi. Z ostatnich badań wynika, że rekordowe 50 proc. przedsiębiorstw musiało ciąć produkcję ze względu na braki personelu. Niemiecka gospodarka płaci za to ogromną cenę – nawet 85 mld euro rocznie.
Gówniarze nie chcą pracować, a bajerskie ciuszki chcą mieć. Obstawiam, że nie wszyscy na tym filmie to imigranci z chujami śmierdzącymi kozim gównem.
Hehe wPL takie akcje odpierdalają rodowici potomkowie wielkich husarzy
Hehe wPL takie akcje odpierdalają rodowici potomkowie wielkich husarzy
Hehe wPL takie akcje odpierdalają rodowici potomkowie wielkich husarzy , no bo porozpierdalane przystanki i powyjebywane szyby to same się psują
A to ciekawe. To wrzuć jakiś filmik jak nasi robią taką akcję.Albo link ? Nie znajdziesz. I doskonale o tym wiesz
nie chodzi o to, nie ma roboli a ci sie dobrze nadaja do taniej pracy
Braki wykwalifikowanej siły roboczej, związane m.in. ze starzejącą się populacją oraz konsekwencjami pandemii Covid-19, sprawiają, że niemieckie firmy przemysłowe, jak Airbus, BMW czy BASF, nie są w stanie sprostać popytowi. Z ostatnich badań wynika, że rekordowe 50 proc. przedsiębiorstw musiało ciąć produkcję ze względu na braki personelu. Niemiecka gospodarka płaci za to ogromną cenę – nawet 85 mld euro rocznie.
To poczytaj dane i artykuly na ten teamt... Tak chcieli z nich zrobic konie pociagowe, ale przez social i totalny brak asymilacji im sie kurwa nie udalo... To nie USA gdzie mami sie kazdego marzeniami i tego trzyma sie czesc tych bambo... Tak robia w Indiach, smrod, brud, ubóstwo, ale na bilet do kina kazdy nawet ten co zebra o ryz ma kase... Puszczaja im tam basnie i aktorzy sa doslonie pół-bogami. Efekt taki, ze jakos to sie kreci i mimo syfu palno tego goena.... A jebie tam i takie jebane slamsy sa na przemian z luksusem...
Przecież te śmiecie same chciały przyjmować brudasów i bambusów. Polska była przez nich uważana za zacofany rasistowski kraj, bo wiedzieliśmy że z tej mąki chleba nie będzie. Obecnie te zachodnie lewary zaczęły dostrzegać w jakiej sytuacji się znalazły, ale jest już za późno żeby zrobić z nimi porządek.
Dalej jest ci żal tego zgniłego lewackiego zachodu?
Ja pierdole przypomnijcie sobie lata 2005 może nawet 2010. Teraz 2022 i taki rozpierdol w Europie. Na 100% w 2050 roku papieżem będzie jakaś latynoska albo tajlandzka kurwa z kutasem a ci wielcy teraz mówią jak to Marsa będziemy kolonizować. Popierdolony świat
Przestępczość w Europie spada z roku na rok. Przypomnij sobie rok 2005 czy 2010 czy miales taki dostep do informacji. Skończcie pierdolic głupoty
Przecież te śmiecie same chciały przyjmować brudasów i bambusów. Polska była przez nich uważana za zacofany rasistowski kraj, bo wiedzieliśmy że z tej mąki chleba nie będzie. Obecnie te zachodnie lewary zaczęły dostrzegać w jakiej sytuacji się znalazły, ale jest już za późno żeby zrobić z nimi porządek.
Dalej jest ci żal tego zgniłego lewackiego zachodu?
„Zgniły lewacki zachut” - nawet mi was i waszego debilizmu nie żal. Siedź dalej w schizofrenicznej bańce. Daje ci najprostszy przykład sadolowego zdebilnienia. Tu na filmiku czarny Francji robi rozbój - AAA MAUPA, ZGNIŁY ZACHUTTT. Kilka filmików dalej Francja biały napierdala typiare butem na ryj - hehe dobrze, hehe równouprawienie. Przecież przestępczość w tych wypadkach jest symetryczna - to nie problemem jest „zgniły zachod” a wasz debilizm który selektywnie wybiera materiały godne reakcji - i przypadkiem będą to tylko te zawierajace ciemnych i czarnych. Kaleki umysłowe
Przestępczość w Europie spada z roku na rok.
Z dupy te dane sobie wyciągnąłeś? Niech zrobią jak w USA ze statystykami przestępstw. Ze względu na kolor skóry i narodowość. Miło by było jakby jeszcze nie tuszowali przestępstw tych "inżynierów"
nawet mi was i waszego debilizmu nie żal
Nie potrzebuje twojego współczucia i jakoś sobie nie przypominam bezczelnych kradzieży w ostatnich latach w Polsce jak ta na filmie powyżej. Tobie pewnie by pluli na twarz, to udawałbyś że to deszcz - obecnie tak nas traktują Ukraińcy.
Z dupy te dane sobie wyciągnąłeś? Niech zrobią jak w USA ze statystykami przestępstw. Ze względu na kolor skóry i narodowość. Miło by było jakby jeszcze nie tuszowali przestępstw tych "inżynierów"
Nie potrzebuje twojego współczucia i jakoś sobie nie przypominam bezczelnych kradzieży w ostatnich latach w Polsce jak ta na filmie powyżej. Tobie pewnie by pluli na twarz, to udawałbyś że to deszcz - obecnie tak nas traktują Ukraińcy.
Ładnie tłumacze debilizmy i bledy logiczne ale widze ze dalej nie dociera :V. Spójrz jak głupi jestes. Jednocześnie potrafisz jebac na czarnych żeby zaraz powiedziec ze w sumie to nie ma statystyk z podziałem na kolor skory :VVV. Sam nie wiesz czy czarni dokonują więcej przestępstw ale ty już wiesz bo Tak zakładasz, a nawet jeśli znajdę badanie odwrotne to i tak ty już wiesz ze ich przestępstwa się tuszuje - ale po co tuszować ich przestępstwa skoro nie rozróżnia się na na narodowość i kolor skory? :VVVVVVVV.
„Jakos sobie nie przypominam bezczelnych kradzieży” - ja sobie natomiast nie przypominam żeby w Polsce dokonywali takie rozpierdolu żeby palic prywatne samochody a jednak żółte kamizelki czyli bialasy w większości we Francji nie mieli z tym problemów :V. Kolejny błąd logiczny zakładający ze jeśli ty czegos nie widziałeś to musi znaczyc ze coś nie wystąpiło :V, skrajny debilizm.
Na koniec dodam ze wiesz czemu unika się podawania narodowości czy koloru skóry w przypadku przestępstw? BO NIE MA TO NAJMNIEJSZEGO ZNACZENIA. Nie różnisz się typie od gościa za tą wyimaginowana granica, jestes tym samym człowiekiem, dokładnie identycznym. Narodowość i kolor skory ma chuja do znaczenia dlatego bo to BIEDA jest głównym czynnikiem determinującym wskaźnik przestępczości, i w USA czy Francji nadreprezentacja biedy wśród czarnych jest ogromna :v. Nie ma znaczenia typie gdzie się urodziłeś i jaki masz kolor skory a to jak cię wychowano i jaki status ekonomiczny masz - dlatego nie podaje się narodowości czy koloru skory żeby debile takie jak ty nie dopowiadaly sobie rasistowskich i ksenofobicznych urojen.
i
W sumie to nawet na takie zero jakim jesteś nie chce mi się odpowiadać, bo wiesz jesteś nikim w tym kraju. Jedyne co ci pozostało to trollowanie na sadolu i pewnie jeszcze innych stronach. Reprezentujesz w Polsce śmieszną mniejszość jeśli chodzi o światopogląd i to wystarczy, bo kiedyś skończy się kasa na wasze pierdolenie o równości
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów