Decathlon, Hiszpania
Decathlon, Hiszpania
uq5644444444444444qetyqe4t3ktos mi powie dlaczego oni w tej europie zachodniej, nie potrafia sie zmobilizować i wypie**olic tych wszystkich arabów? albo zrobic jakiegos commando co by ten syf eksterminował jeden po jednym
Władza nie wyrzuci swojego elektoratu i dwa każdy z takim pomysłem jest zaraz naznaczany... Dlatego podejrzewam, że musi dojsc do jakiejs wojny domowej, ale czesc z nich sie jakos wymiesza przetasuje, a reszta przywyknie do zycia z jebanymi malpami
Ola gringoktos mi powie dlaczego oni w tej europie zachodniej, nie potrafia sie zmobilizować i wypierdolic tych wszystkich arabów? albo zrobic jakiegos commando co by ten syf eksterminował jeden po jednym
Jak hitler zrobil raz porzadek, to do dzisiaj wieszają na nim psy, wiec nikt sie nie wychyla zeby po nim nie jezdzic- a doktorow coraz wiecej...
Braki wykwalifikowanej siły roboczej, związane m.in. ze starzejącą się populacją oraz konsekwencjami pandemii Covid-19, sprawiają, że niemieckie firmy przemysłowe, jak Airbus, BMW czy BASF, nie są w stanie sprostać popytowi. Z ostatnich badań wynika, że rekordowe 50 proc. przedsiębiorstw musiało ciąć produkcję ze względu na braki personelu. Niemiecka gospodarka płaci za to ogromną cenę – nawet 85 mld euro rocznie.
Hehe wPL takie akcje odpierdalają rodowici potomkowie wielkich husarzy
Hehe wPL takie akcje odpierdalają rodowici potomkowie wielkich husarzy , no bo porozpierdalane przystanki i powyjebywane szyby to same się psują
Nie wiem czy w waszych rejonach jest podobnie i czy zauważyliście, ale wraz z upaińcami wjechało do nas w cholerę śniadego ścierwa (jak by ukry nie były wystarczającym zmartwieniem). Nie jestem z miasta, ale wyjeżdżając wiele razy podczas wakacji do Krakowa, Katowic, Wrocławia, Legionowa czy Warszawy widywałem sporo tych koleżków niewiadomego pochodzenia, ale można się domyśleć, że to Ci którzy ślęczeli niedawno na białoruskiej granicy. Na ukrainie można kupić paszport za psi pieniądz, a dostać się tam z którejkolwiek strony było jeszcze łatwiej. Za niedługo będziemy mieć podobne problemy z tymi jebanymi brudasami i to tylko kwestia czasu.
Nie obsraj się tylko z tego strachu. Może na Twoją wichurę nie dojadą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów