Karen to taki amerykański odpowiednik polskiej Karyny.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Zaraz tam pewnie Greenpeace się znajdzie, żeby ratować grubego walenia...
Ale szacun dla kamerzysty, że zdążył na kluczowy moment.
Ale szacun dla kamerzysty, że zdążył na kluczowy moment.
Inteligentny człowiek wykonuje polecenia i szybko analizuje, jakie zachowania mu się opłacą, a jakie nie,. W tym wypadku stawianie oporu pogorszy sytuację, a barda patoli dostaje porządny wpierdol.
za to bardzo szanuje USA. Zaczynasz fikać to wpierdol albo ołów i nara. Nikt nie marnuje czasu tylko szybka akcja i koniec pierdolenia.
What a fuck are u doing? Głupie pytanie. W końcu ktoś bydło ustawi do pionu- w tym przypadku do poziomu XD
Hahaha, nie można w USA pytać "What am I doing?", bo zaraz frustrat z małym fiutkiem, bronią i państwowym autorytetem Cię poskłada. Tylko bydło pyta wielkiego Pana władzę "What am I doing?" Zrobić porządek z tym bydłem, raz. Niech żyje praca w budżetówce!
Czarnuchów jak im kraj rozkradają to tak pałami nie napierdalają..
Grubi są gorsi od żydów.
maxpudl napisał/a:
Czarnuchów jak im kraj rozkradają to tak pałami nie napierdalają..
Napierdalają napierdalają. Tyle, że teraz patrzą czy ktoś nagrywa.
Jak polocjant/ka ma problem i jest sfrustrowany/a to bez znaczenia co się będzie robić - wykonywać polecenia.
Wpierdol to wpierdol.
Odjebali - wpierdol.
Później ewentualna rozmowa.
Bądź wpierdol.
Nic do nich nie mam. Kwestia indywidualna.
Taka praca.
Wpierdol to wpierdol.
Odjebali - wpierdol.
Później ewentualna rozmowa.
Bądź wpierdol.
Nic do nich nie mam. Kwestia indywidualna.
Taka praca.
Kurde bałem się, że nie usłyszę DEEEEEEEJJM. Ufff
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów