18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Karetką na sygnale
TomdeX • 2013-10-23, 17:02
Fajny materiał przygotowany przez władze Ostrowa Wielkopolskiego. Pokazuje wzorcowe ustąpienia przez samochody, ale także takie rzeczy, które nie powinny mieć miejsca... Nie ma co, karetka to pojazd uprzywilejowany, ale niektórzy po prostu tego nie pojmują albo mają wyjebane.

Będą co kilka dni nowe odcinki póki co dwa (polecam zwłaszcza ten drugi z babą na pasach i z dwójką kamikadze):

Życie jest sadistic.
Zgłoś
lobominator 2013-10-23, 19:38
Fajne to, piwko się należy. Z chęcią bym pooglądał takie filmy ze swojego miasta.
Zgłoś
Dico666 2013-10-23, 19:39
Już momentami to się przypierdala bez sensu. Np. na początku stoi gościu na światłach na prawym pasie i co ma kurwa zrobić żeby mu ustąpić? A poza tym fajny program tylko wkurwiające jeśli się samemu ma takie sytuacje.
Zgłoś
pkh 2013-10-23, 19:56 1
ale wkurwiający lektor.
Zgłoś
Brzydkii 2013-10-23, 20:06
Popierdalają uroczo na czerwonym a niedawno była sprawa jak karetka pocisneła właśnie na czerwonym i autobus się w nią wjebał. Policja dała mandat kierowcy karetki. Paranoja
Zgłoś
gg06 2013-10-23, 20:13 2
No jednak na pierwszym filmie i i drugim powtarza się kilka razy, że np. kierowca tira wymusił pierwszeństwo na karetce, jednak w rzeczywistości tak nie jest, kierowca karetki może nie stosować się do przepisów ruchu drogowego pod warunkiem zachowania szczególnej ostrożności. Więc gdyby doszło do kolizji z tirem, wina leżałaby po stronie kierowcy karetki ponieważ miał od znak ustąp pierwszeństwa. To samo w przypadku przejazdu na czerwonym świetle.
P.S. zanim pójdą hejty od gimbazy, poczytajcie sobie trochę o takiej jeździe.
Zgłoś
mihaueeek 2013-10-23, 20:20 1
Przepuszczać trzeba ale czasami ten narrator to pierdoli, chyba ktoś tu nie jezdzil załadowanym tirem... w sekundzie to on się nie zatrzyma. A co do kurw nie przepuszczających karetki to powinien być zbiorowy lincz.
Zgłoś
Winters 2013-10-23, 20:27
teraz kierowca karetki to ratownik medyczny z uprawnieniami na pojazdy uprzywiejowane.
@Luis głupoty piszesz.
@gg06 Masz rację, ale tu nie chodzi o pie**olone przepisy drogowe tylko o zwykłe ludzkie zachowanie na drodze, jedzie karetka to masz ustąpić i koniec, jadą komuś udzielić pomocy medycznej. To tak samo jak mówi się, żeby nie puszczać policji na alarmach, bo jadą pewnie do pierdoły, a może akurat Ci ktoś chate robi i jadą do tego?
Zgłoś
N................n 2013-10-23, 22:04
Luis może tego nie wiedziałeś albo głupi jesteś i się wypowiadasz, ale każde włączenie sygnału jest odnotowywane w centrali i kierowca karetki nie może włączyć sobie od tak sygnału. Poza tym karetki i strażacy nie jeżdżą po mieście patrolując, jak policja... Tylko wyjeżdzają z bazy na zgłoszenie. Dodam jeszcze, że jak fotoradar zrobi fotkę, autu uprzywilejowanemu to "kogut" utawiony jest tak, że albo prawa albo lewa lampa świeci do przodu.
Zgłoś
a................1 2013-10-23, 22:18 1
cieszę się, że chociaż w ustępowaniu karetce zachowujemy się jak cywilizowani ludzie i wspólnie się z ustąpowaniem jej pierwszeństwa zgadzamy. Jeszcze jakbyście się tak w blokowiskach dogadywali międzysobą to nie żylibyśmy w takich obskórnych zaniedbanych tylko w czystych odmalowanych...
Zgłoś
Swicheroo 2013-10-23, 22:20
jak mnie wkurwia ten komentator...
Zgłoś
lobuz226 2013-10-23, 22:21
i jak jadą do ślubu strażacy wozami na sygnałach to też zgłaszają do centrali???
Zgłoś
Consciousness 2013-10-23, 22:29
Ten gość akcentuje jak Mariusz Max Kolonko, albo mi się już coś pierdoli od tego Maxa
Zgłoś
faba 2013-10-23, 22:44
Tym chętnie pozapierdalam...

"Mówisz na mnie pener? To jest moje drugie imię, wydziabane mam na szyi to ty tępy skurwysynie!"
Zgłoś
mars0015 2013-10-23, 22:52
moja miejscowość na sadisticu ;_;
Zgłoś
irish 2013-10-23, 23:33
trzeba ustępować, może kiedyś będą jechać do ciebie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów