📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:10
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak na Chiny to można powiedzieć że to żelazny zapas był. Jakby była pełna to by się ze stu kitajców wysypało.
Azjatyckie kreciki naprawdę słabo widzą i jeszcze wsiadają za kierownice. W Polsce wcale nie lepiej
czyżby pacjent próbował oszukać przeznaczenie, jak tak to mu nie wyszło
Kriski napisał/a:
Jak na Chiny to można powiedzieć że to żelazny zapas był. Jakby była pełna to by się ze stu kitajców wysypało.
No i przede wszystkim szokująca reakcja świadków, którzy pomagają. Nikt z poszkodowanych nie zginął rozjechany przez gapia
lublin112.pl/mamy-nagranie-z-wypadku-karetki-w-lublinie-to-ktory-z-kie... coś z naszego podwórka
Rutus napisał/a:
coś z naszego podwórka
Raczej z naszego (polskiego) burdelu.
Na filmie widać, że na czerwonym świetle wjechała karetka, a w takim przypadku jej kierowca winien się najpierw upewnić, że może się tam wpierdolić jak dzik w żołędzie...
No ale będziemy mieli biegłych i wygra sprawę ta strona, która znajdzie biegłego z lepszym rankingiem.
Pojazd uprzywilejowany nie jest uprzywilejowany.
Jego błyskające lampki i wkurwiający dźwięk ma tylko zwracać uwagę przechodniów i dać poczucie bezpieczeństwa pacjentowi.
Tak naprawdę więcej praw na drodze ma śmieciarka.
Sadol uczy I bawi.
Jego błyskające lampki i wkurwiający dźwięk ma tylko zwracać uwagę przechodniów i dać poczucie bezpieczeństwa pacjentowi.
Tak naprawdę więcej praw na drodze ma śmieciarka.
Sadol uczy I bawi.
Na ich miejsce jest kilka razy więcej chętnych a w tym czasie jeszcze więcej się spłodziło.
Nic się nie stało.
Nic się nie stało.
Trzymajcie się tam sztywniutko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów