📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
no i chuj, połamali bo musieli przejechać, stać ich przecież na nowe...
@mrerror
a chuja, bo za ten słupek zapłaci ten kto miał go otworzyć, a nie kierowca karetki który go rozjebał
ba dum tss
a chuja, bo za ten słupek zapłaci ten kto miał go otworzyć, a nie kierowca karetki który go rozjebał
ba dum tss
Przecież to gumowy słupek takie same jak w nauce jazdy, wykrzywi się i wraca do pierwotnego kształtu. A stał tam pewnie bo pasy malowane byly.
W Polsce to by stanęli przed słupkiem i napierdalali jaki to debil słupka nie złożył i jak to przez czyjąś głupotę człowiek ginie. Piwko
pakicito napisał/a:
jednym kołem po chodniku, drugim po asfalcie nie lepiej?
Znak przejscie dla pieszych by przeszkadzal. Takie slupki wystarcza w cywilizowanym swiecie. U nas to albo by zaraz go zdewastowali albo sam by sie zniszczyl od ilosci samochodow jaka by po nim przejechala.
Matush5 napisał/a:
Przecież to gumowy słupek
Z pewnością, to wyjaśnia dźwięk który wydał jak się złamał (około piątej sekundy).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów