📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:14
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:26

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

no i chuj, połamali bo musieli przejechać, stać ich przecież na nowe...
@mrerror
a chuja, bo za ten słupek zapłaci ten kto miał go otworzyć, a nie kierowca karetki który go rozjebał
ba dum tss
a chuja, bo za ten słupek zapłaci ten kto miał go otworzyć, a nie kierowca karetki który go rozjebał
ba dum tss
Przecież to gumowy słupek takie same jak w nauce jazdy, wykrzywi się i wraca do pierwotnego kształtu. A stał tam pewnie bo pasy malowane byly.

W Polsce to by stanęli przed słupkiem i napierdalali jaki to debil słupka nie złożył i jak to przez czyjąś głupotę człowiek ginie. Piwko

pakicito napisał/a:
jednym kołem po chodniku, drugim po asfalcie nie lepiej?
Znak przejscie dla pieszych by przeszkadzal. Takie slupki wystarcza w cywilizowanym swiecie. U nas to albo by zaraz go zdewastowali albo sam by sie zniszczyl od ilosci samochodow jaka by po nim przejechala.
Matush5 napisał/a:
Przecież to gumowy słupek
Z pewnością, to wyjaśnia dźwięk który wydał jak się złamał (około piątej sekundy).
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów