Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

no i c🤬j, połamali bo musieli przejechać, stać ich przecież na nowe...
@mrerror
a c🤬ja, bo za ten słupek zapłaci ten kto miał go otworzyć, a nie kierowca karetki który go rozj🤬
ba dum tss
a c🤬ja, bo za ten słupek zapłaci ten kto miał go otworzyć, a nie kierowca karetki który go rozj🤬
ba dum tss
Przecież to gumowy słupek takie same jak w nauce jazdy, wykrzywi się i wraca do pierwotnego kształtu. A stał tam pewnie bo pasy malowane byly.

W Polsce to by stanęli przed słupkiem i nap🤬lali jaki to debil słupka nie złożył i jak to przez czyjąś głupotę człowiek ginie. Piwko

pakicito napisał/a:
jednym kołem po chodniku, drugim po asfalcie nie lepiej?
Znak przejscie dla pieszych by przeszkadzal. Takie slupki wystarcza w cywilizowanym swiecie. U nas to albo by zaraz go zdewastowali albo sam by sie zniszczyl od ilosci samochodow jaka by po nim przejechala.
Matush5 napisał/a:
Przecież to gumowy słupek
Z pewnością, to wyjaśnia dźwięk który wydał jak się złamał (około piątej sekundy).
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie