Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Karetka vs BMW
GeorgeHarvey1 • 2025-02-08, 1:41
00:00
-00:36
Download

Dwóch ratowników medycznych zginęło w Biełgorodzie, po tym jak ich karetka została uderzona przez BMW X7 z rosyjskimi żołnierzami. Kierowca karetki i żołnierze zostali hospitalizowani
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ufok 2025-02-08, 9:44 1
żmij napisał/a:

Dr Flash? To ruskie nazwisko?

Doktor Flash raczej nie ale doktor Flaszka już tak
Zgłoś
JoSeed 2025-02-08, 9:52 8
Żal mi tych ratowniczek... pijane gówno powinno zginąć 😡
Zgłoś
LongTrail 2025-02-08, 10:00 1
Dwie medyczki zginęły: Olga Lyubimova i Marina Parovyshnik. Olga zostawiła córkę, Marina - dwóch synów. Cóż, tak smutno, że aż szkoda. W każdym razie pieprzyć ich.
Zgłoś
Gondone 2025-02-08, 10:08
żmij napisał/a:

@

to może by i ksywka, i nazwa jakiejś przychodni, w której dodatkowo pracowała. ta rozbita karetka wygląda inaczej niż ta, która przyjechała do wypadku, mogłabyć np. prywatna.

co się czepiasz
Zgłoś
metyoo 2025-02-08, 10:10
jeszcze jeden taki dzwon i naprawią tę zepsutą latarnię
Zgłoś
optymista666 2025-02-08, 10:14 1
Ruskie ścierwo do utylizacji.

K🤬ica mie bierze jak sobie pomyślę, że ruskie pachołki z konfy witaliby takie ścierwa z kwiatami gdyby przekroczyły polską granicę.
Zgłoś
żmij 2025-02-08, 10:30 1
EksporterZła napisał/a:

touche. Nie wiem, nie znam ich i bazuje na google translate ruskich stron.
Ale na wszystkich stronach podają, że to: 38—year-old Olga Lyubimova and 45-year-old Marina Parovyshnik (это фельдшеры 38-летняя Ольга и 45-летняя Марина)
Na 2 stronach jest ich zdjęcie, ale po wrzuceniu samych imion też się pojawiają. Uważam więc, że jeżeli to ściema, to dość prawdopodobna

Chyba pasuje. Ten Dr Flash to zdaje się faktycznie jakaś firma
Zgłoś
NapalonyJan13 2025-02-08, 10:47
Bardzo wolniutko jechali.
Zgłoś
robdri 2025-02-08, 12:33 6
Uwielbiam takie newsy z Rosji.

Zgłoś
Jim_Carrey 2025-02-08, 13:38
JoSeed napisał/a:

Żal mi tych ratowniczek... pijane gówno powinno zginąć 😡

Pseudok🤬y z karetki ha tfu
Zgłoś
JoSeed 2025-02-08, 13:44 2
Jim_Carrey napisał/a:

Pseudok🤬y z karetki ha tfu

Jak przyjedzie do Ciebie ZRM proszę, nie wyciągaj noża.
Zgłoś
pfefe 2025-02-08, 14:04 2
żmij napisał/a:

@

To nazwa firmy produkującej komibinezony medyczne. U nas też byle gówno nazywane jest nie po polsku żeby wyglądało bardziej "światowo"
ozon.ru/product/kurtka-rabochaya-pidzhak-doctor-flash-meditsinskaya-un...
Zgłoś
daniel4321 2025-02-08, 15:31 1
LongTrail napisał/a:

Dwie medyczki zginęły: Olga Lyubimova i Marina Parovyshnik. Olga zostawiła córkę, Marina - dwóch synów. Cóż, tak smutno, że aż szkoda. W każdym razie pieprzyć ich.

Dobrze szmatom. Nie, będą rozmnażać tego j🤬ego narodu. Oby dzieciaki z tęsknoty jebly samobója i przy okazji zabijając kolejnego kacapa
Zgłoś
CzerstWybut 2025-02-08, 16:43 1
optymista666 napisał/a:

Ruskie ścierwo do utylizacji.
K🤬ica mie bierze jak sobie pomyślę, że ruskie pachołki z konfy witaliby takie ścierwa z kwiatami gdyby przekroczyły polską granicę.

Już ci kasę ze stanów uj🤬i a ty dalej o tej konfie z rosji. K🤬a obudź się, czas do pracy. Wasz czas lewarów się kończy
Zgłoś
mun66 2025-02-08, 20:11
Maksymalna kara przewidziana to pozbawienie wolności na okres do siedmiu lat.

Podoba mi się rosja.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem