Zulu-Gula napisał/a:
Nie rób ze mnie, pacanie, banderowca, bo te k🤬y są następne do odstrzału.
Dla mnie, oni i kacapy to jedna k🤬a, jeden złodziej.
Tyle w temacie,
Pozdrawiam, chyba że jesteś j🤬ym ruskim pomiotem, to nie.
To się nie zachowuj jak banderowiec, który by wszystkich wokół mordował.
Wg mnie nasi najwięksi wrogowie fałszywi, zdradzieccy i zakłamani to:
1. NIEMCY, które napadły na nas ostatnio 1 -go września 1939
2. Ukry Bandery, agenci niemieckiego wywiadu wbili nan nóż w plecy 12 września 1939
Dla Bandery i banderowców Polska była i jest wrogiem nr 1
3. Rosja/ZSRR 17 września 1939.
Oprócz tego jest od 500 do 1000 lat zmagań z barachłem
Już teraz bezczelne i niewdzięczne k🤬y ukraińskie straszą Polaków, jak ta wywłoka Panczenko, a wcześniej Zelenski.
Zawsze uważałem ZSRR/Rosję za wrogów, ale uważam za ogromny błąd pomaganie ukrom, bo to swołocz zdradziecka i łajdacka w o wiele większym stopniu niż Ruskie.
Więcej - za komuny i w IIIciej RP była zmowa milczenia na temat ludobójstwa na Wołyniu i Małopolsce Wschodniej, dlatego wielu przypisywało tę zbrodnię Rosjanom.
A nie ma na świecie chyba gorszych i bardziej krwiożerczych bestii niż ukraińskie "elity" zwłaszcza żydowskiego pochodzenia jak Bandera. W sumie z ich chłopstwem jest podobnie.
Jedno jest pewne, jak to już wielokrotnie pisałem czy inni mniej naiwni, ci co tak chętnie pomagali ukrom jeszcze będą gorzko płakać z ich powodu.
Na sadolu jest jakaś cenzura bo usunęło mi kilka odpowiedzi
[ Dodano 2025-02-09, 19:56 ]
JoSeed napisał/a:
Żal mi tych ratowniczek... pijane gówno powinno zginąć 😡
Ładne dziewczyny.
Szczególnie ta druga, to po twarzy widać, że to chodząca dobroć.
+RiP+
[ Dodano 2025-02-09, 20:06 ]
Jim_Carrey napisał/a:
Pseudok🤬y z karetki ha tfu
Kolejny zasrany banderowiec, bez szacunku do ludzkiego życia. Pewnie cudem pojawiłeś się na świecie bo twoja babka była zbyt chuda aby ją zaszlachtować i przerobić na kiełbasę i ten kompleks niższości zatruwa ci twoje bezcelowe życie.
A mógłbyś raz zrobić coś dobrego i docenić, że ktoś ratuje ludzkie życie jak te piękne Kobiety.
Ale nie, ty jak reszta ukraińskiego ścierwa potrafisz jedynie niszczyć, obrażać i zabijać.
Ty jesteś przykładem, że ewolucja może iść też w złą stronę.
Żal mi ciebie