18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:06
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
uzdrowiony1974 2013-01-25, 20:29 10
Miał gość szczęście, w nieszczęściu. No chyba że się tak z pavulonem spieszyli.
Zgłoś
zygmuntor 2013-01-25, 20:38 3
Ten mój opis filmiku, to dla beki.

Tak naprawdę to oni biegli do pobliskiego marketu, a nie na pomoc pieszemu. Przeczytali reklamę "promocja na wódkę"
Zgłoś
Gamge 2013-01-25, 20:47
Kurwa Fiat karetką nic dziwnego ze tyle ludzi tam ginie, każdy wie jaki sprawny jest Fiat ;/

Dla osób które nigdy nie miały fiata mogę powiedzieć ze miałem fiata przez 3 lata było to Bravo z 2008 roku z salonu częste awarie :
elektryczne wspomaganie kierownicy,
wtryskiwacze (mimo ze zawsze tankuje 98)
korozja wychodząca wiecznie przy nadkolach
wiecznie zaparowane lampy
odklejające się uszczelki w przednich szybach
skrzynia biegów to dramat
szybko zużywające się łączniki stabilizatora
chujowa działające ogrzewanie samochodu
i w chuj mógł bym dalej wymieniać oczywiście ASO do póki była gwarancja naprawiała a potem trzeba było szybko sprzedać bo taniej by mi wyszło kupić nowe audi
Zgłoś
toka 2013-01-25, 21:26 5
Gamge napisał/a:

Kurwa Fiat karetką nic dziwnego ze tyle ludzi tam ginie, każdy wie jaki sprawny jest Fiat ;/

Dla osób które nigdy nie miały fiata mogę powiedzieć ze miałem fiata przez 3 lata było to Bravo z 2008 roku z salonu częste awarie :
elektryczne wspomaganie kierownicy,
wtryskiwacze (mimo ze zawsze tankuje 98)
korozja wychodząca wiecznie przy nadkolach
wiecznie zaparowane lampy
odklejające się uszczelki w przednich szybach
skrzynia biegów to dramat
szybko zużywające się łączniki stabilizatora
chujowa działające ogrzewanie samochodu
i w chuj mógł bym dalej wymieniać oczywiście ASO do póki była gwarancja naprawiała a potem trzeba było szybko sprzedać bo taniej by mi wyszło kupić nowe audi

Żeby auto zaczęło rdzewieć po 4 latach... Takie bajeczki sobie opowiadaj. Fiat jest tak samo wadliwy jak inne auta, zdarzają się egzemplarze typowo nieudane w każdej marce. ALe to co tutaj napisałeś to śmiech na sali.
Zgłoś
Gamge 2013-01-25, 22:08 1
toka,
szkoda ze Ty nie byłeś kupcem, nie pierdolił byś wtedy że śmiech na sali.
kup fiata to pogadamy.
Wystarczy wejść na forum fiata i sprawdzić ile osób ma problemy z rdzą przy nadkolach w Grande Punto i Brawkach

PS. Pewnie pracujesz w Fiacie cooo ?
Jest to moja subiektywna ocenia o samochodach marki fiat jaką mam prawo mieć w związku z tym iż byłem właścicielem Fiata, jak kiedyś zapracujesz na własny samochód i kupisz go w salonie a on będzie Ci się co 3 miesiące jebać to wtedy będziemy mogli porozmawiać.
Ponadto nie wymieniłem drobnych awarii jak ciągłe przepalanie się żarówek i czujników.
Zgłoś
toka 2013-01-25, 22:38
Nie mam nic wspólnego z Fiatem, jestem uczniem samochodówki i jakoś nie chce mi się wierzyć żeby auto z rocznika 2008 gniło.
Jeżdżę Skodą z 2003 i nie widać ani troszkę rdzy.
Zgłoś
calasty 2013-01-25, 22:45 7
Pierdolicie o samochodach a ten filmik ma najlepszy podkład muzyczny jaki słyszałem.
Zgłoś
wympal 2013-01-26, 3:10
@ gamge

boś kupił nie ten model co trzeba łosiu.

znam fiaty na wylot i są modele składane z jakichś brazylijskich i argentyńskich cześci i są chujowe

są też pandy i inne modele z Polski między innymi i są bardzo dobrej jakości ( oczywiście w swojej 'grupie' cenowej)

wejdź sobie na jakiekolwiek forum VAGa i poczytaj o zatartych pompach oleju w autach na gwarancji, wadliwych wtryskiwaczach, elektronice z wadami nie do wykrycia itd itp.

zapytam wręcz: stałeś kiedyś swoim fiatem na gwarancji na awaryjkach na poboczu???

popytaj się właścicieli nowych VW, merców i fordów o to samo.
Zgłoś
B................B 2013-01-26, 5:37
A u nas w firmie jest 40 fiatów ducato wymienianych co 3 - 5 lat i w zasadzie jedyne co można złego powiedzieć o tych samochodach to notorycznie przepalające się żarówki H7 oraz "choinka" w prawej tylnej lampie.
No jeszcze przełączniki od elektryki szyb się potrafią sypać, ale to jak by nie było pierdółki.
Najgorsza sprawa nie wiadomo dlaczego to lakier. W niektórych egzemplarzach zwyczajnie schodzi i pojawia się rdza z przodu na masce oraz dachu nad szybą zaraz przy uszczelce, w samochodzie który ma 3 lata ! Ale jak mówię nie w każdym tylko powiedzmy na 40 sztuk wady są w 2 samochodach.
Silniki to w większości 100 albo 115 MJ, w "maxach" sztuk 3 wersje Power 170 KM.
Silniki są zajebiste a wersja POWER na prawdę potrafi nie jedną osobówkę zadziwić.
Najgorsze były Citroeny i Peugeoty (mimo że wyglądają identycznie)
Tam elektryka sypie się non stop, z silnikami są problemy, a do tego auto jest wyraźnie zamulone.
W papierach ma niby te 115 KM a stawiając cytrynę obok Ducato 100 KM Fiat zbiera się o wiele szybciej.
Reasumując Fiat nie jest zły,tylko teraz już nie ma samochodów takich jak kiedyś które wytrzymywały milion kilometrów.
Dobrym przykładem na to jest nasz staruszek VW LT35 z 2000 roku zwykły 2.5 TDI 650 tyś przebiegu bez remontu i jeździ, buda już zaczyna rdzewieć to fakt, ale jeździ skubaniec i nie wymaga zbyt wiele.
Zgłoś
b3mol 2013-01-26, 8:10 2
Panowie kurwa.... Auta nie francuskie czy włoskie nie są produkowane na tylko i wylacznie polski rynek. W Polsce rdzewieje co popadnie. W Polsce rowniez zawieszenie pada jak czesto sie. Opinia Renault dla przykladu, dziejestem fanem marki potwierdza. Mieszkam w Irladnii. Laguna z 2003 zrobiem dobre 15.000 km na autostradach przy predkosci 160-180kmph jak in a innych drogach 90-120kmph. Problemy z zawieszeniem ? ZERO. Bo dobre drogi. A w Polsce pierdola ze francuz huj itp bo zawiecha. Pijany jestem teraz iwec wybaczcie bledy, ktore staram sie poprawiwac. Ale w polsce jebie sie zawiecha w kazdym aucie. Wiadomo najlepiej jechac dieslem 1.6 i oszczedzac. Jendak w kraju gdzie drogi sa "normalne" mozna leciec swoje "grzecze" `120 i palic calego huja przy tym.
Jak ktos ma hejta to pisz na priw bo na zmywaku mam tyle roboty ze nie mam czasu spr odppowiedzi.
Ave hujka.
Zgłoś
Fylkirk 2013-01-26, 8:38 1
calasty napisał/a:

Pierdolicie o samochodach a ten filmik ma najlepszy podkład muzyczny jaki słyszałem.

z gry Jaguarxj220
Zgłoś
StereoTyp 2013-01-26, 8:42
Nie zdążyli sygnału włączyć O___O

PS: A co do fiatów, mój dziadek ma Fiata Uno, jeździ nim.... 11 lat?
Samochód nie ma rdzy, rzadko kiedy ma jakąś poważną usterkę.
Jedyny jego minus to że na mrozie trudno odpalić.
Ale jeździ? Jeździ! To na chuj drążyć temat!
Zgłoś
artiee 2013-01-26, 10:05
Gamge napisał/a:

toka,
mam prawo mieć w związku z tym iż byłem właścicielem Fiata, jak kiedyś zapracujesz na własny samochód i kupisz go w salonie a on będzie Ci się co 3 miesiące jebać to wtedy będziemy mogli porozmawiać.

Pewnie Ty sam sobie zarobiłeś na tego fiata w wieku 21 lat.... Japierdole jaki fantasta.
Zgłoś
Gamge 2013-01-26, 10:38
@artiee
Jak Twoim narzędziem pracy jest przemieszczanie się, to będę kurwa jak ty ZTM jeździć co?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem