18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
kariera w modelingu
marna • 2012-07-03, 15:52
całkiem ciekawa kampania społeczna.

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
o................c 2012-07-04, 20:21
rzygac mi sie chce
Zgłoś
Ronoaro 2012-07-04, 20:30 1
Wzieliby się do roboty, a nie czatowali na paczki żywnościoe UNICEFu czy innego żydowskiego gówna. Kurwa ludzie w trójkącie somalijskim jest 10 milionów ludzi w obozach dla uchodźców, bez pomocy z zewnątrz w przeciągu miesiąca mamy 5 milionów murzynów mniej. Oni żyją od kilkunastu lat tylko z momocy państw europejskich, USA i innych organizacji. Paranoia.

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
Admirał 2012-07-04, 20:36
Dali w XIX murzynom broń palną i jest co jest.
Zgłoś
adiemus36 2012-07-04, 20:39
Ale fakt jest faktem - dopóki "biały człowiek" nie dał murzynom zasmakować lenistwa w postaci paczek itd itp, to jakoś ten kontynent(najstarszy bądź co bądź) sobie radę dawał. A teraz co? Zapomnieli kurwa jak się ziarno sieje ? Jak się trzodę hoduje ? Pierdolenie panie, pierdolenie.
Zgłoś
rosiaktnt 2012-07-04, 22:17 1
marnotrawna napisał/a:

swoją drogą ciekawe ile kasy kosztowała ta reklama i ile za tę kasę można by kupić i pomóc

odpowiedź dopasowana do nicku
Zgłoś
s................r 2012-07-04, 22:38
mnie intryguje, kto baba kto chłop, są identyczni, a róznice kwestia farby i pędzla
Zgłoś
ramiltor 2012-07-04, 22:46
marnotrawna napisał/a:

swoją drogą ciekawe ile kasy kosztowała ta reklama i ile za tę kasę można by kupić i pomóc

cały problem tkwi w tym że ci ludzie nie potrzebują zadnej pomocy, a takze nie potrzebuja zadnych reklam, coca coli i innych gowien naszego swiata codziennego.
Cywilizacja, która wkracza w te rożne plemiona niszczy ich kulturę i niezależność.

P.S. nie wiem czym ta reklama miała trafić do klienta, bo jak kontrowersją to wyszła z tego kupa
Zgłoś
malpigaj80 2012-07-04, 23:23
nie lubię reklam
Zgłoś
shin69 2012-07-04, 23:47
To przebierańcy, prawdziwi by chcieli te torebki i inne perfumy opierdolić, bo taki głód tam panuje :E
Zgłoś
marcinsud 2012-07-05, 1:41
@wroneq W każdym pubie 5 euro lub funtów lub więcej kosztuje na zachodzie do którego nam tak śpieszno We Francji jakieś chujowe piwo kosztuje 2 E w sklepie, tyle samo flacha winiacza. Co prawda przeliczając na zarobki to i tak ułamek godziny pracy, nie jak u ans, dla niektórych piwo w polskim pubie = godzina roboty.
Zgłoś
Mentorstajl 2012-07-05, 22:13
swoją drogą to te piwo drogie coś,tam to dopiero kryzys...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów