📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rzygac mi sie chce
Wzieliby się do roboty, a nie czatowali na paczki żywnościoe UNICEFu czy innego żydowskiego gówna. Kurwa ludzie w trójkącie somalijskim jest 10 milionów ludzi w obozach dla uchodźców, bez pomocy z zewnątrz w przeciągu miesiąca mamy 5 milionów murzynów mniej. Oni żyją od kilkunastu lat tylko z momocy państw europejskich, USA i innych organizacji. Paranoia.
Ale fakt jest faktem - dopóki "biały człowiek" nie dał murzynom zasmakować lenistwa w postaci paczek itd itp, to jakoś ten kontynent(najstarszy bądź co bądź) sobie radę dawał. A teraz co? Zapomnieli kurwa jak się ziarno sieje ? Jak się trzodę hoduje ? Pierdolenie panie, pierdolenie.
marnotrawna napisał/a:
swoją drogą ciekawe ile kasy kosztowała ta reklama i ile za tę kasę można by kupić i pomóc
odpowiedź dopasowana do nicku
mnie intryguje, kto baba kto chłop, są identyczni, a róznice kwestia farby i pędzla
marnotrawna napisał/a:
swoją drogą ciekawe ile kasy kosztowała ta reklama i ile za tę kasę można by kupić i pomóc
cały problem tkwi w tym że ci ludzie nie potrzebują zadnej pomocy, a takze nie potrzebuja zadnych reklam, coca coli i innych gowien naszego swiata codziennego.
Cywilizacja, która wkracza w te rożne plemiona niszczy ich kulturę i niezależność.
P.S. nie wiem czym ta reklama miała trafić do klienta, bo jak kontrowersją to wyszła z tego kupa
nie lubię reklam
To przebierańcy, prawdziwi by chcieli te torebki i inne perfumy opierdolić, bo taki głód tam panuje :E
@wroneq W każdym pubie 5 euro lub funtów lub więcej kosztuje na zachodzie do którego nam tak śpieszno We Francji jakieś chujowe piwo kosztuje 2 E w sklepie, tyle samo flacha winiacza. Co prawda przeliczając na zarobki to i tak ułamek godziny pracy, nie jak u ans, dla niektórych piwo w polskim pubie = godzina roboty.
swoją drogą to te piwo drogie coś,tam to dopiero kryzys...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów