18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
kariera w modelingu
marna • 2012-07-03, 15:52
całkiem ciekawa kampania społeczna.

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
Kriski 2012-07-03, 16:30 15
Moja propozycja :
Zgłoś
BongMan 2012-07-03, 16:31 10
Moim zdaniem nie ma co się szczypać i rozczulać nad smutnym losem głodnych Murzynów, bo to w większości ich zasługa. Zamiast się zjednoczyć i zacząć coś robić by poprawić swoją egzystencję, to zabijają się o paczki, które ONZ im wysyła. Wiecie, że tak jak w Europie i Ameryce są kartele narkotykowe, tak samo w Afryce gangi handlują wodą?

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
s................3 2012-07-03, 18:08
Lepiej wyszła by im reklama jedzenia ;D
Zgłoś
marna 2012-07-03, 18:26 26
swoją drogą ciekawe ile kasy kosztowała ta reklama i ile za tę kasę można by kupić i pomóc

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
Naesse 2012-07-03, 21:53
Kurna to faceci... A ja naiwnie wierzyłam, że dwa pierwsze zdjęcia to po prostu brzydkie laski...
Zgłoś
genghiskhan 2012-07-03, 22:32 1
coż, nie jest powiedziane, że ewolucja musi dosięgnąć każdego ludzika na ziemii
murzyni mieli przejebane warunki i nadal mają, słońce waliło im przez wieki, że ich skóra zrobiła się czarna, i naturalnym faktem jest także ich z tego powodu leniwość
biali, żółci poszli o krok dalej i dzisiaj mamy piękne zaśmiecone metropolie, ale nie ma problem u o wodę pitną czy prąd
czarnuchy w afryce nie mieli takiej możliwości - taki lajf
Zgłoś
czerwo64 2012-07-04, 19:35 1
marnotrawna napisał/a:

swoją drogą ciekawe ile kasy kosztowała ta reklama i ile za tę kasę można by kupić i pomóc

to o czym Ty mówisz to metoda pomocy "ryba" a im jest potrzebna metoda pomocy "wędka"
Zgłoś
cykor21 2012-07-04, 19:40
Nie wiem jaki cel ma osiągnąć ta kampania. W Afryce powszechny głód przecież nie wynika z braku pienędzy; powodem jest polityka oraz niekończące się konflikty na tle etnicznym. Żeby nie było, że w Europie takich konfliktów nie ma - tylko, że u nas tępi się np. Żydów ( a więc miliony ludzi),a w Afryce to każda wioska ma się za mnijeszość narodową.
Zgłoś
wroneq 2012-07-04, 19:41 1
piwo po 5euro?
Zgłoś
stud3nt 2012-07-04, 19:47
Zastanówmy się: pomoc humanitarna prawie nigdy nie jest dostarczana bezpośrednio do wiosek, więc Afrykanie muszą po nią iść kawał drogi i najczęściej zakładają przy tym obóz wokół ośrodka dostarczającego pomoc. Wrócić się nie opłaca, więc siedzą, koczują i biedują wokół ośrodka pomocy. Efekt: totalnie odwrotny do zamierzonego, ale paru bogatych chujów odliczy sobie od podatku. Nic nie mam do bogatych, to nie moja wina, że większość z nich to skurwysyny - bo trzeba być skurwysynem, aby być bogatym.

Tak, czy siak, do twórców i sponsorów reklamy mówię: WYPIERDALAĆ mi kurwa stąd, a reklamę to sobie w dupę wsadźcie, chuje popierdolone!
Zgłoś
chmielu666 2012-07-04, 19:48
50 litrów pitnej wody za 1,5 euro ?

I ran until my muscles burned and my veins pumped battery acid - and then I ran some more
Zgłoś
Pyskata 2012-07-04, 19:53
@BongMan

masz okazję się wykazać, podczas gdy ludzie mi oferują pracę 8h od pon. do pt. za niecałe 5zł/h, rząd znów sobie dał podwyżkę o 500 zł. I choć byśmy całą Polską, całe 38 mln. zebrali w jednym miejscu i tak będą nas mieli w dupie. To samo tyczy się odnośnie Twojego komentarza.
Zgłoś
1r0n 2012-07-04, 20:09 10
Zgłoś
klint0n 2012-07-04, 20:14
Od piwa to niech mi się odpierdolą!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów