📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Moim zdaniem nie ma co się szczypać i rozczulać nad smutnym losem głodnych Murzynów, bo to w większości ich zasługa. Zamiast się zjednoczyć i zacząć coś robić by poprawić swoją egzystencję, to zabijają się o paczki, które ONZ im wysyła. Wiecie, że tak jak w Europie i Ameryce są kartele narkotykowe, tak samo w Afryce gangi handlują wodą?
Lepiej wyszła by im reklama jedzenia ;D
swoją drogą ciekawe ile kasy kosztowała ta reklama i ile za tę kasę można by kupić i pomóc
Kurna to faceci... A ja naiwnie wierzyłam, że dwa pierwsze zdjęcia to po prostu brzydkie laski...
coż, nie jest powiedziane, że ewolucja musi dosięgnąć każdego ludzika na ziemii
murzyni mieli przejebane warunki i nadal mają, słońce waliło im przez wieki, że ich skóra zrobiła się czarna, i naturalnym faktem jest także ich z tego powodu leniwość
biali, żółci poszli o krok dalej i dzisiaj mamy piękne zaśmiecone metropolie, ale nie ma problem u o wodę pitną czy prąd
czarnuchy w afryce nie mieli takiej możliwości - taki lajf
murzyni mieli przejebane warunki i nadal mają, słońce waliło im przez wieki, że ich skóra zrobiła się czarna, i naturalnym faktem jest także ich z tego powodu leniwość
biali, żółci poszli o krok dalej i dzisiaj mamy piękne zaśmiecone metropolie, ale nie ma problem u o wodę pitną czy prąd
czarnuchy w afryce nie mieli takiej możliwości - taki lajf
marnotrawna napisał/a:
swoją drogą ciekawe ile kasy kosztowała ta reklama i ile za tę kasę można by kupić i pomóc
to o czym Ty mówisz to metoda pomocy "ryba" a im jest potrzebna metoda pomocy "wędka"
Nie wiem jaki cel ma osiągnąć ta kampania. W Afryce powszechny głód przecież nie wynika z braku pienędzy; powodem jest polityka oraz niekończące się konflikty na tle etnicznym. Żeby nie było, że w Europie takich konfliktów nie ma - tylko, że u nas tępi się np. Żydów ( a więc miliony ludzi),a w Afryce to każda wioska ma się za mnijeszość narodową.
Zastanówmy się: pomoc humanitarna prawie nigdy nie jest dostarczana bezpośrednio do wiosek, więc Afrykanie muszą po nią iść kawał drogi i najczęściej zakładają przy tym obóz wokół ośrodka dostarczającego pomoc. Wrócić się nie opłaca, więc siedzą, koczują i biedują wokół ośrodka pomocy. Efekt: totalnie odwrotny do zamierzonego, ale paru bogatych chujów odliczy sobie od podatku. Nic nie mam do bogatych, to nie moja wina, że większość z nich to skurwysyny - bo trzeba być skurwysynem, aby być bogatym.
Tak, czy siak, do twórców i sponsorów reklamy mówię: WYPIERDALAĆ mi kurwa stąd, a reklamę to sobie w dupę wsadźcie, chuje popierdolone!
Tak, czy siak, do twórców i sponsorów reklamy mówię: WYPIERDALAĆ mi kurwa stąd, a reklamę to sobie w dupę wsadźcie, chuje popierdolone!
50 litrów pitnej wody za 1,5 euro ?
@BongMan
masz okazję się wykazać, podczas gdy ludzie mi oferują pracę 8h od pon. do pt. za niecałe 5zł/h, rząd znów sobie dał podwyżkę o 500 zł. I choć byśmy całą Polską, całe 38 mln. zebrali w jednym miejscu i tak będą nas mieli w dupie. To samo tyczy się odnośnie Twojego komentarza.
masz okazję się wykazać, podczas gdy ludzie mi oferują pracę 8h od pon. do pt. za niecałe 5zł/h, rząd znów sobie dał podwyżkę o 500 zł. I choć byśmy całą Polską, całe 38 mln. zebrali w jednym miejscu i tak będą nas mieli w dupie. To samo tyczy się odnośnie Twojego komentarza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów