Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do perfekcji brakowało tylko kierowcy opuszczającego szybę i drącego z pedalarza łacha.
Słupy na ścieżce rowerowej to perfekcyjny trolling ze strony zarządcy drogi

Rozważyłbym zatrzymanie całego ruchu, by tylko do gościa wysiąść i na głos zaśmiać mu się w twarz
Andrzejas napisał/a:
Ależ to było c🤬jowo otagowane! Nie idzie znaleźć.
A swoje lata ma

podpis użytkownika
Kiedyś ludzie byli sobie bliżsi.Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
pedalarze to są takie uliczne szczury j🤬e , nikt poza nimi samymi ich nie lubi i wszyscy gardzą
Zmywara, na rowerze, do tego chamica łamiąca przepisy. Czy może być coś bardziej zj🤬ego?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie