Jedno drugiego nie wyklucza
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
nastuh napisał/a:
Koment tak dobry jak pierogi wołyńskie. Polecam przepis.
Lepsza surówka buczyńska z 400 warzyw
uważaj żeby cie przypadkiem kierownik nie wypatrzył na monitoringu śmieszku
PentagramOdDiabła napisał/a:
Nie żebym bronił czy coś, żeby mi tu zaraz jakiś ekspert nie pojechał od ruskich onuc... Ale z tymi szyldami nie chodzi przypadkiem o perspektywę z jakiej zrobione jest zdjęcie?
Pozdro dla kumatych.. zresztą w chuju to mam.
Brawo geniuszu
Skąd ta sraka na Ukraińców? Naprawde polaczki potrzebuja gardzić ukraincami żeby poczuć sie od kogokolwiek w europie lepszymi? Żałosne
Bartvons napisał/a:
Brawo geniuszu
Skąd ta sraka na Ukraińców? Naprawde polaczki potrzebuja gardzić ukraincami żeby poczuć sie od kogokolwiek w europie lepszymi? Żałosne
Nie wiedzą, co wyprawiali Polacy swojego czasu w Austrii i w Niemczech.
A mnie ich trochę szkoda bo niedługo będą u nas wyłapywani przez hyclów Zelenskiego i kierowani do utylizacji na froncie XD
żryjta gruz cygany
to już wiem kto wyżerał mojemu pieskowi karmę
Bartvons napisał/a:
Brawo geniuszu
jak tam kurwa ukraińskie zboże i pozew? jakoś nie mogę znaleźć ani jednego postu na ten temat bo w większości liżecie kakaowe oko upadlińców waszych braci razem z tą przyjebaną administracją tej strony XDDD, naprawdę mi was nawet nie żal, daliście się wyjebać w odbyt słupem od znaku drogowego "w imię wolności naszej i waszej", gardzę wami jebane odpady
Sadol obecnie to jakaś parodia i portal dla pedałów. Zdjęcia i filmiki z kraju tych ludobójców nie wolno komentować. Jebć ukraine to wrogi nam kraj, a mało tego rzydow też nie można komentować a oczywiście, że do gazu. Co się stało z tym portalem co za cwle go mają...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów