Jedno drugiego nie wyklucza
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Nie widzę tutaj kompletnie nic nadzwyczajnego
MartweMurzyńskiePłody napisał/a:
Nie widzę tutaj kompletnie nic nadzwyczajnego
Psów jednak trochę szkoda.
motylekwbrzuchu napisał/a:
Psów jednak trochę szkoda.
No, biedne sraczki dostaną po tych Ukraińcach.
Nie żebym bronił czy coś, żeby mi tu zaraz jakiś ekspert nie pojechał od ruskich onuc... Ale z tymi szyldami nie chodzi przypadkiem o perspektywę z jakiej zrobione jest zdjęcie?
Pozdro dla kumatych.. zresztą w chuju to mam.
ruskie trolle jak zwykle zbyt głupie żeby zrozumieć... chodzi o ukraińską karmę dla zwierząt,....
zrobioną z resztek rusków...
i wszystko jasne
i wszystko jasne
Nic dziwnego skoro się jak zwierzęta zachowują w obcym kraju ... Nie mam z nimi praktycznie do czynienia ale niech ich ten Włodek zabiera do siebie
PentagramOdDiabła napisał/a:
Nie żebym bronił czy coś, żeby mi tu zaraz jakiś ekspert nie pojechał od ruskich onuc... Ale z tymi szyldami nie chodzi przypadkiem o perspektywę z jakiej zrobione jest zdjęcie?
brawo ty
freddy.krueger napisał/a:
Nic dziwnego skoro się jak zwierzęta zachowują w obcym kraju ... Nie mam z nimi praktycznie do czynienia...
Ale wszystko o nich wiesz z internetu i masz dużo do powiedzenia. Typowe.
Joachim napisał/a:
Są flaczki po wołyńsku?
Koment tak dobry jak pierogi wołyńskie. Polecam przepis.
freddy.krueger napisał/a:
Nic dziwnego skoro się jak zwierzęta zachowują w obcym kraju ... Nie mam z nimi praktycznie do czynienia ale niech ich ten Włodek zabiera do siebie
Ja tam nic do nich nie mam. Nawet szacunku
skywalker75 napisał/a:
ruskie trolle jak zwykle zbyt głupie żeby zrozumieć... chodzi o ukraińską karmę dla zwierząt,....
i wszystko jasne
ja zaczynam myśleć powoli, ze to nie ruskie trolle są na sadolu tylko ukraińskie trolle O.o jak się coś napisze o Upowcach to odrazu jakiś debil powie ze tu miłośnicy Ruskich są O.o
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów