Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
MartweMurzyńskiePłody 2023-09-11, 20:43 27
Nie widzę tutaj kompletnie nic nadzwyczajnego
Zgłoś
dżonyłojlker 2023-09-11, 20:57 16
MartweMurzyńskiePłody napisał/a:

Nie widzę tutaj kompletnie nic nadzwyczajnego

Psów jednak trochę szkoda.
Zgłoś
R................N 2023-09-11, 21:32 18
motylekwbrzuchu napisał/a:

Psów jednak trochę szkoda.

No, biedne sraczki dostaną po tych Ukraińcach.
Zgłoś
marcino_zly 2023-09-11, 21:44
@uo

Hahaha hihihi
Szkoda mi was, psiaki

Lepsza kuchnia ukraińska niż ta wasza karma

@up
Zgłoś
Joachim 2023-09-11, 21:45 14
Są flaczki po wołyńsku?
Zgłoś
PentagramOdDiabła 2023-09-11, 22:06 3
Nie żebym bronił czy coś, żeby mi tu zaraz jakiś ekspert nie pojechał od ruskich onuc... Ale z tymi szyldami nie chodzi przypadkiem o perspektywę z jakiej zrobione jest zdjęcie?
Pozdro dla kumatych.. zresztą w chuju to mam.
Zgłoś
skywalker75 2023-09-11, 22:52 2
ruskie trolle jak zwykle zbyt głupie żeby zrozumieć... chodzi o ukraińską karmę dla zwierząt,....
zrobioną z resztek rusków...
i wszystko jasne
Zgłoś
Ben82 2023-09-11, 23:01 2
w punkt
Zgłoś
freddy.krueger 2023-09-11, 23:03 7
Nic dziwnego skoro się jak zwierzęta zachowują w obcym kraju ... Nie mam z nimi praktycznie do czynienia ale niech ich ten Włodek zabiera do siebie
Zgłoś
Kici-Kici 2023-09-11, 23:31 2
PentagramOdDiabła napisał/a:

Nie żebym bronił czy coś, żeby mi tu zaraz jakiś ekspert nie pojechał od ruskich onuc... Ale z tymi szyldami nie chodzi przypadkiem o perspektywę z jakiej zrobione jest zdjęcie?
Pozdro dla kumatych.. zresztą w chuju to mam.

brawo ty
Zgłoś
0dbytBiskupa 2023-09-11, 23:47 1
freddy.krueger napisał/a:

Nic dziwnego skoro się jak zwierzęta zachowują w obcym kraju ... Nie mam z nimi praktycznie do czynienia...

Ale wszystko o nich wiesz z internetu i masz dużo do powiedzenia. Typowe.
Zgłoś
nastuh 2023-09-12, 0:04 3
Joachim napisał/a:

Są flaczki po wołyńsku?

Koment tak dobry jak pierogi wołyńskie. Polecam przepis.
Zgłoś
RsPrDol 2023-09-12, 0:18 8
freddy.krueger napisał/a:

Nic dziwnego skoro się jak zwierzęta zachowują w obcym kraju ... Nie mam z nimi praktycznie do czynienia ale niech ich ten Włodek zabiera do siebie

Ja tam nic do nich nie mam. Nawet szacunku
Zgłoś
zipi 2023-09-12, 0:39 13
skywalker75 napisał/a:

ruskie trolle jak zwykle zbyt głupie żeby zrozumieć... chodzi o ukraińską karmę dla zwierząt,....
zrobioną z resztek rusków...
i wszystko jasne

ja zaczynam myśleć powoli, ze to nie ruskie trolle są na sadolu tylko ukraińskie trolle O.o jak się coś napisze o Upowcach to odrazu jakiś debil powie ze tu miłośnicy Ruskich są O.o
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem