📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:11
🔥
Aresztowanie
- teraz popularne
Widzę dobry obywatel bohater a potem się oddalił niczym superman nie czekając na oklaski brawo takich ludzi trzeba
Zasysacz napisał/a:
Widzę dobry obywatel bohater a potem się oddalił niczym superman nie czekając na oklaski brawo takich ludzi trzeba
Zasadniczo, to wszyscy się oddalili na zamieszczonym materiale.
Nareszcie coś zaskakującego, szczególnie napadacz motopizdeczkowy, oddalający się ze złamanym kulasem. Gdybym mógł, to bym postawił ze trzy browce (pamiętam, że kiedyś obiecałem Ci nie stawiać, ale to było w czasach zalewu sadola Twoim materiałem), Materiał zacny, nie to co gówno Jesse.Tarłomana, który zapewne niedługo wrzuci materiał ze zbierania na tacę lu transmisję "Wiadomości".
Nie każdy bohater nosi pelerynę... Niektórzy mają po prostu duże samochody...
Kierowca raczej przypadkiem na nich nie wpadł...
Kierowca raczej przypadkiem na nich nie wpadł...
Piekna akcja. Celowo czy nie zmiótł brudasów z planszy. Szach mat !
Co tu za debile siedzą że myslą że on przypadkiem na nich najechał^ ^
Polemon napisał/a:
Co tu za debile siedzą że myslą że on przypadkiem na nich najechał^ ^
koniskooooo napisał/a:
Oprócz ciebie nikt tak nie myśli
Dokładnie tu nie ma wątpliwości że to było umyślne działanie a nie przypadek.
W tym kraju powinni mieć na autach łapacz krów
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów