Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie wierze że to stało się naprawdę. Spotkanie NPC, żyjemy w symulacji

Ukasz995 napisał/a:
Pedalska ustawka
Ty tak na serio? Gość się rozj🤬 o samochód żeby wrzucić to do netu dla wyświetleń? Fajna ustawka. No prze c🤬j.
Ukasz995 napisał/a:
Pedalska ustawka
Więcej chce takich ustawek. Bardzo realistyczna.
Pieknie to los wyrezyserowal...Edytora nie trzeba, Motop🤬a nawet sama sobie zrobila "cut to black"
AlbertoNihilo napisał/a:
Ty tak na serio? Gość się rozj🤬 o samochód żeby wrzucić to do netu dla wyświetleń? Fajna ustawka. No prze c🤬j.
On mówił o swoim poczęciu, spotkało się dwóch pedałów, spuszczali się sobie na buty, a potem kopali jego starą po piździe.
Polak_mały napisał/a:
Ślepe gejuchy nie odróżniają motocykla od kibla
Po lewej motocykl, a po prawej kibel czy na odwrót?

Bul_od_bytu napisał/a:
Po lewej motocykl, a po prawej kibel czy na odwrót?
Na zdjęciu brakuje skutera 😅 na którym siedzi się jak na kiblu ze stopami z przodu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie