📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
koleś miał jakieś lagi przy wyprowadzaniu tego ciosu
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Jaka pizda dość że z partyzanta to jeszcze nie trafia...
widać było że sie na niego czai, koleś zrobił błąd i odwrócił sie do agresora plecami, miał boskiego farta.
Do utylizacji sebixa od razu.Jebany śmieć.
Liczyłem że samochód to jemu jebnie z zaskoczenia...
Taka nowoczesna zabawa, sucker punch od tylu , szkoda tylko ze sobie ryja nie rozwalil. Licze na to ze kiedys bedzie taka kurwa szla ulica i dostanie co mu sie nalezy od takiego co trafi.. Swoja droga sądy za takie cos powinny wypierdalac od razu paragraf o probe zabojstwa i raz dwa by sie ta spierdolona gra skonczyla ... Posadzic jedna czy druga taka kurwe ktora chce komus zrobic krzywde bedac tak miekka pizda ze boi sie stanac solo i od razu przejdzie kazdej takiej kurwie ochota na bicie od tylu z zaskoczenia . Dla kazdej szmaty bijacej od tylu kilka soczystych chujow w dupe i upierdolenie lapy ktora probowal uderzyc.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów