Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Igorek95 2021-06-07, 11:24 11
Jebać narwańców na drogach

Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Zgłoś
Lobo24 2021-06-07, 11:49 58
Na tych "narwańców" powinny być bardzo surowe kary. Jak ktoś ci wyjedzie nagle na czołówkę, zatrzyma się centymetry przed twoją maską i jeszcze się odgraża i macha łapami jak pojebany to prawko od razu powinni odebrać na rok. Pociągiem ciężej będzie miał przeskoczyć na drugi tor i zapierdalać pod prąd,.
Pełno takich pojebów odpierdalają akcje i jeszcze mają pretensje. Odbierać prawka i karać, karać, karać.
Zgłoś
Tinta 2021-06-07, 12:55 23
Zgłoś
Namex 2021-06-07, 16:40 7
Jada jak zjeby, pchaja sie pod kola, w koncu sie zderzyli. Wychodzi baba z placzem i dwa zjeby z problemem do kierowcy. Hmm
Zgłoś
gurup 2021-06-07, 17:24 10
Lobo24 napisał/a:

Na tych "narwańców" powinny być bardzo surowe kary. Jak ktoś ci wyjedzie nagle na czołówkę, zatrzyma się centymetry przed twoją maską i jeszcze się odgraża i macha łapami jak pojebany to prawko od razu powinni odebrać na rok. Pociągiem ciężej będzie miał przeskoczyć na drugi tor i zapierdalać pod prąd,.
Pełno takich pojebów odpierdalają akcje i jeszcze mają pretensje. Odbierać prawka i karać, karać, karać.

I chuj, że mu prawko odbierzesz, skoro będzie jeździł bez...

Więzienie też chujowym pomysłem, bo "lepszy" on z niego nie wyjdzie, a i za utrzymanie trzeba płacić. A jak jest "sławny" pokroju durczoka, to i tak chuja mu zrobisz.

Najlepiej jest dojebać karę finansową - wtedy boli najbardziej i człowiek od razu pokornieje, a jeśli nie to po kilku grubszych karach zacznie.
Taka kara powinna się składać z trzech części:
1) kwoty proporcjonalnej do aktualnej średniej pensji w kraju (aby dojebać biednym)
2) kwoty proporcjonalnej do rocznych dochodów (aby dojebać bogatym)
3) kwoty proporcjonalnej do ubezpieczenia OC (aby dojebać cwaniakom dla których droga fura to przedłużenie kutasa oraz tym wszystkim "synom tatusia" itp)

Ano i jeszcze jedna rzecz - kary powinny być ustalone stosunkowo nisko, ale jeżeli w wyniku twojego złamania przepisów ktoś ucierpi lub zginie to kwota powinna być z automatu mnożona x10 na poczet odszkodowania. Analogicznie w przypadku ucieczki z miejsca zdarzenia.

Jakby taki durczok ojebał dwie bańki na początku śledztwa to by dało innym tego typu cwaniaczkom do myślenia.
Zgłoś
mazga50 2021-06-07, 17:47 4
Namex napisał/a:

Jada jak zjeby, pchaja sie pod kola, w koncu sie zderzyli. Wychodzi baba z placzem i dwa zjeby z problemem do kierowcy. Hmm

To była próba zablokowania/zatrzymania ciężarówki. Patrz na światła stop Forda i warunki przed nim - pusty pas.
Za takie coś tylko dożywotnie zabranie prawka.
Zgłoś
Quassar 2021-06-07, 21:46 2
Co za pojeb jedzie ż żona i chyba synem i taką kurwa manniane odpierdala....
Zgłoś
ritu4l 2021-06-07, 22:18 1
Lobo24 napisał/a:

Wszystko ok, tylko tam nie było żadnej czołówki.
Zgłoś
Ludomir 2021-06-07, 23:10
I teraz debil będzie się musiał użerać z ubezpieczalnią i bujać po warsztatach, blacharzach i lakiernikach, a mógł po prostu odpuścić.
Zgłoś
23456789 2021-06-08, 14:55 1
Nigdy nie przestanie mnie to śmieszyć, zajeżdża a jak dojrzej do nieuniknionego to wylatuje z łapami i drze japę ha ha.
Powinien dostać tak porządnie oklep raz tygodniowo to końca życia.
Zgłoś
Aleo 2021-06-08, 17:36
Jakiś opis tej sytuacji? kto dostał mandat?
Zgłoś
PeteN88 2021-06-08, 22:24
Po chuj ci opis sytuacji, widać wszystko jak na widelcu. Jeden kurwa a drugi kurwa.
Zgłoś
Adae 2021-06-09, 0:09
23456789 napisał/a:

Nigdy nie przestanie mnie to śmieszyć, zajeżdża a jak dojrzej do nieuniknionego to wylatuje z łapami i drze japę ha ha.
Powinien dostać tak porządnie oklep raz tygodniowo to końca życia.

Po tym nagraniu ubezpieczalnia wylozy lache. Dla takiego robola ze wschodu, kasa ktora bedzie musial teraz wylozyc na pokrycie szkod wplynie na portfel rodzinny na nastepne 5-10 lat. Sadzac po jego wieku, to moze byc ostatnie 5-10 lat jego zycia.

Zawsze brechtam z takich lamusow, dzisiaj mijalem korek pasem do skretu w lewo na swiatlach. Zapierdalam, wiec zanim ludzie w korku rusza ja juz bede na chacie popijal browarka. I oczywiscie jakis lamus w Hujdaju stwierdzil ze mnie nauczy zycia, wiec przygazowal (nie mial zadnych szans z moimi 400KM w dieslu), po tym jak zostal daleko w tyle, stwierdzil ze mnie dogoni i tak jechal za mna kurwujac na swoje dzieci, a ja z niego brechtalem.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem