📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak się ma 2.1 promila to się kurwa dziwić.
Jednak wozy amerykańskie naprawdę jak jebną się to, poprawiasz krawat i wychodzisz
Jednak wozy amerykańskie naprawdę jak jebną się to, poprawiasz krawat i wychodzisz
Zasadnicze pytanie teraz to kto jest odpowiedzialny za nieupilnowanie i spuszczenie tej pizdy z łańcucha w kuchni?
@up feministki. Nie ma za co.
Powinna piździocha odpracować teraz u obu kierowców jako seksualna niewolnica kilka lat
ANALizator napisał/a:
Powinna piździocha odpracować teraz u obu kierowców jako seksualna niewolnica kilka lat
Pizdizochom powiadasz a usta i brązowe oczko to co mają być nie ruszone??!
Na miejscu kierowcy to bym sie zatrzymał i zaczął sie z niej śmiać dobre kilka minut
zdun napisał/a:
książkowy przykład karmy, piękne to było.
Tak nie do końca. Drugi, Bogu ducha winny kierowca ma pewnie inne zdanie. Chciałbyś być czyjąś karmą w taki sposób? Idealna karma to gdyby pizda przywaliła w drzewo. Grube drzewo.
Głupia pizdo, za to co zrobiłaś więcej ręki ci nie podam
bercisko napisał/a:
Tak nie do końca. Drugi, Bogu ducha winny kierowca ma pewnie inne zdanie. Chciałbyś być czyjąś karmą w taki sposób? Idealna karma to gdyby pizda przywaliła w drzewo. Grube drzewo.
Jeśli karma to i reinkarnacja, jedno jest ze sobą ściśle powiązane. Może gość też odjebał coś podobnego w poprzednim życiu i go pokarało w obecnym.
PS.A kowbojka chyba powinna się na konie przerzucić albo hulajnogę.
Panowie To Chameryka po takim dzwonie facet to będzie się cieszył bo dostanie na nowe auto z ubezpieczenia fabryka z tej durnej cipy fabryka wyprodukuje diler sprzeda to nie u nas że trzeba się szarpać miałem takiego dzwona w De dziadek wyjechał i przyjebałem bokiem dwa tygodnie później 30 tyś euro zwrotu
Dokładnie tak jak piszesz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów