📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Gdzie tam biedny?!? Nie każdego stać na wakacje nad morzem.
J🤬iec wytrzymały. Już z 20 razy go podtapia a ten dalej lezie. O japier... Zaczekajcie do samego końca, to dopiero fuksiarz.
Bananek napisał/a:
J🤬iec wytrzymały. Już z 20 razy go podtapia a ten dalej lezie. O japier... Zaczekajcie do samego końca, to dopiero fuksiarz.
Jak chcesz się k🤬a na Mistrzów dostać to sp🤬alaj na samosie a z sadistica wyp🤬alaj z tym gównem !

Bo czasami bywa tak , że komentarze są ciekawsze od samego posta ;D
Nie lubię, jak dzieci cierpią, piwa nie będzie. HAHA, żartuję, chciałem tylko sprawdzić, czy mam wolną wolę.

nightmara napisał/a:
<cmok w dupke> i jak? bo mi nie ulżylo
![]()
Świetnie, mnie to pedalstwem zalatuje...
Wojski napisał/a:
Świetnie, mnie to pedalstwem zalatuje...
pedalstwem by zalatywało jak bym była facetem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie