18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 20 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
andrze222 2011-07-15, 14:30
taki life
Zgłoś
Fakerę 2011-07-15, 14:56 1
Niektórzy przeżywają wojny, głód ubóstwo a gwiazdy cierpią bo w czasach kryzysu nie stać ich na nowe Ferrari. Cóż, takie życie, trzeba się pogodzić z pewnymi realiami.
Zgłoś
aveyron 2011-07-15, 14:58
pierdolenie - jak się niema za co wyżywić dzieci to się ich nie robi!!!! że jebani murzyni tego nie rozumieją to niech ... w pizdu! baaardzo dobrze!
Zgłoś
Miziou 2011-07-15, 16:08 21
aveyron napisał/a:

pierdolenie - jak się niema za co wyżywić dzieci to się ich nie robi!!!! że jebani murzyni tego nie rozumieją to niech ... w pizdu! baaardzo dobrze!

kiedy czytam takie kretyńskie komentarze, to aż mi ręce opadają...

problem z filmiku nie dotyczy głodnych murzynów, tylko tego czym my - ogól - żyjemy. kiedy na całym świecie dzieje się kupę gówna, niektórych obchodzi tylko to, co miała na sobie Lady Sraga podczas koncertu.

a problem np. krzyków dziecka zza ściany to pewnie Twoim zdaniem wina tych ludzi - bo coś tam, zupa za słona, nie wyniesione śmieci czy inny chuj. zajebiste podejście.

życzę tylko przemyślanych decyzji, szczęścia w życiu i udanych seansów nowych programów TVNu i MTV!
Zgłoś
Reos 2011-07-15, 21:01
tytuł piosenki bym poprosił

@ Miziou nie ma co tłumaczyć... gimbus i tak tego nie pojmie :|
Zgłoś
Suub 2011-07-15, 21:20
... czekam tylko aż nasz chory, ludzki gatunek wypierdoli sam siebie w niebyt. Życzę wszystkim bezbolesnej i szybkiej śmierci. Pozdrawiam. Dobranoc.
Zgłoś
dareqq 2011-07-15, 21:25
@ Miziou

"problem z filmiku nie dotyczy głodnych murzynów, tylko tego czym my - ogól - żyjemy. kiedy na całym świecie dzieje się kupę gówna"

Spinasz się tylko a ty co zrobiłeś aby to gówno zmienić?

Fakt jest taki, że żyjemy w komercyjnym gównie ale co mnie interesują problemy trzeciego świata, który i tak ma Europę i inne Państwa w dupie? Nie wiem - zamierzasz zmienić swoje życie bo jakiś murzynek głoduje lub umiera na AIDS zarażony przez swoich "opiekuńczych" rodziców? Bo partyzanci w Libii giną w imię wolności?

Nikt nie pisze o tym jak Izrael tworzy swój własny holocaust na ludności palestyńskiej, która ma prawo do walki o ziemię, którą im odebrano.

Więc przestaje pierdolić i słucham dalej tej zajebistej pioseneczki. Peace

BTW tytuł piosenki to: The Smashing Pumpkins - Starz, Zeitgeist (2007)
Zgłoś
eboleq 2011-07-15, 23:51
Mam w dupie każdego. Obojętnie co mu jest. Tego samego oczekuje od innych.
Zgłoś
aveyron 2011-07-16, 3:06
Miziou napisał/a:

kiedy czytam takie kretyńskie komentarze, to aż mi ręce opadają...

problem z filmiku nie dotyczy głodnych murzynów, tylko tego czym my - ogól - żyjemy. kiedy na całym świecie dzieje się kupę gówna, niektórych obchodzi tylko to, co miała na sobie Lady Sraga podczas koncertu.

a problem np. krzyków dziecka zza ściany to pewnie Twoim zdaniem wina tych ludzi - bo coś tam, zupa za słona, nie wyniesione śmieci czy inny chuj. zajebiste podejście.

życzę tylko przemyślanych decyzji, szczęścia w życiu i udanych seansów nowych programów TVNu i MTV!

co Ty pierdolisz? czy Ty przeczytałeś co napisałeś? ja rozumiem że ni dotyczy głodnych murzynów ale taka opcja się tam przewinęła tak więc powiedziałem co o tym myślę.... to tyle.. Panu już podziękujemy...
Zgłoś
vilcz3k 2011-07-16, 3:36 3
Gdybym był Bogiem, rozkurwił bym was wszytkich, czekał na powrót i robił tak w kółko aż zrozumiecie... -.-
Zgłoś
NiedźwiedzioGłowy 2011-07-16, 4:10 2
Wkurwiają mnie takie chujowe filmiki. Oczywiście, że ludzie cierpią. Oczywiście, że umierają kiedy inni żrą i tyją skazując mózg na gnicie przed monitorem. Ale jedni muszą zginąć by inni żyli. Wyobraźcie sobie, że afryka, chiny, indie, wszyscy ich mieszkańcy żyją choćby na naszym, średnim poziomie. Nie ma tyle żarcia, surowców, energii, niczego. Ja się tylko cieszę, że nie miałem nieprzyjemności urodzić się gorzej i trochę mi szkoda, że nie lepiej, ale pierdolenie, że gdzieś jest źle jeśli i tak się z tym nic nie zrobi (chyba, że znajdzie się bohater, to padam do nóżek) jest pierdoloną obłudą. Bo danie kilku złotych na czerwony krzyż nic nie da. Jak masz sposób na przekonanie wszystkich konformistów, że można pomóc innym, ujawnij się!
Zgłoś
Horendal 2011-07-16, 9:56
@Reos
Smashing Pumpkins - Starz
Zgłoś
kisskiss 2011-07-16, 11:19
1:37- Travolta?

Nie sugerujcie sie opisem bo też mam w dupie ten cały przekaz. doskonale rozumiem jakie kurestwo otacza nas za dnia ale nie o to chodzi, wrzuciłem to tylko dlatego że od 2:25 dobry materiał jest, idealny na sadola.
Zgłoś
B................3 2011-07-16, 15:54
@vilcz3k
"Gdybym był Bogiem, rozkurwił bym was wszytkich, czekał na powrót i robił tak w kółko aż zrozumiecie... -.- "
Możesz sobie tylko pomarzyć a tymczasem zrozum jedno: tak czy siak skończysz jak my wszyscy - skremowany, albo zakopany metr pod ziemią.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem