18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Karmienie córeczki
fantastico • 2017-09-05, 11:29
Potulna córeczka spożywa pokarm dawany przez kochającą mamę z wdzięcznością wodząc oczami to tu to tam. Miłość unosząca się w koło jest niemalże namacalna, jak alfabet braille’a dla niewidomych.

Zgłoś
loter02 2017-09-05, 11:39 23
Przyszły wyborca PO oraz Nowoczesna.
Zgłoś
M................e 2017-09-05, 11:46 1
Kurwa mogę jeść przy operacji nerki, ale to mnie obrzydza.
Zgłoś
OxY 2017-09-05, 11:48 3
No kurwa miska w sam raz na orzeszki

Gdyby mężczyźni posiadali umiejętność rodzenia dzieci, to kobiety byłyby gatunkiem hodowlanym.
Zgłoś
kozak1212 2017-09-05, 11:50 7
fantastico powiem ci tyle obyś zdechł za to że zartujesz sobie z takich rzeczy z wszystkiego ale z dzieci to trzeba naprawde byc chujozą na tym swiecie
Zgłoś
kothletino 2017-09-05, 12:00 53
W życiu jak w Ping pong-u...
Zgłoś
ozarimielin 2017-09-05, 12:02
jadłbym pomidorową
Zgłoś
andrzejrobert75 2017-09-05, 12:04 1
przecież fantastico napisał prawdę
Zgłoś
~Velture 2017-09-05, 12:23 36
kozak1212 napisał/a:

fantastico powiem ci tyle obyś zdechł za to że zartujesz sobie z takich rzeczy z wszystkiego ale z dzieci to trzeba naprawde byc chujozą na tym swiecie

Tylko się tam nie zesraj zaraz.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
szreq69 2017-09-05, 12:30
Gdzie ona znajdzie czapkę dla tego dziecka, ciekawe dlaczego jest takie zdziwione.
Zgłoś
voidinfinity 2017-09-05, 12:32 29
No to standardowo.

Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.
Zgłoś
J................3 2017-09-05, 12:53 2
Kambodża,Wietnam, Laos, Korea, Japonia...
Jeszcze gorsze skutki wżycia broni chemicznej lub jądrowej chyba każdy widział.
I to w 2, 3, pokoleniu. I w dalszych pewnie też.
Zgłoś
L................P 2017-09-05, 13:11 6
Najważniejsze, żeby dziecko urodzić - zgodnie z katolickimi, narodowymi zasadami będącymi trzonem naszej polskiej tradycji
Zgłoś
Putikonto 2017-09-05, 13:12 2
biedne dziecko
Zgłoś
Wiewór 2017-09-05, 14:02 10
Najważniejsze, że dziecko się urodziło i duszyczka ocalała przed potępieniem!
Proponuje aby któryś za sadolowych katolibów zgodnie ze swoimi deklaracjami adoptował i wychowywał na chwałę pam buka.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów