📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:22

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na bank pierwszego dnia w pracy spytał po co są te dziwne dodatkowe szyby z przodu i właśnie miał okazję je docenić.
Swoją drogą ładnie, że nie spanikował bo jak czasem widziałem niektórych naszych polskich wózkowych co odp🤬lają to pewnie by się znalazł taki co by z wózka wyskoczył na ten płynny metal na podłodze.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Swoją drogą ładnie, że nie spanikował bo jak czasem widziałem niektórych naszych polskich wózkowych co odp🤬lają to pewnie by się znalazł taki co by z wózka wyskoczył na ten płynny metal na podłodze.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Pewnie było tam sporo wody.
Źle wysuszony pakiet. Chyba butelki plastikowe ?
Źle wysuszony pakiet. Chyba butelki plastikowe ?
Świetne porównanie dwóch różnych wózkowych. Ten po lewej cierpliwy i ostrożny, a ten po prawej to jakiś raptus na "byle szybko".

k🤬a c🤬j byle go nie spaliło.ale jestem naj🤬y-i mi tu nie p🤬lić bo jestem wiceprezezesem w polskiej hucie i u nas nie takie rzeczy widziałem
Elementarne braki w szkoleniu bhp, z podniesionymi widłami się nie jeździ.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie