📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Na bank pierwszego dnia w pracy spytał po co są te dziwne dodatkowe szyby z przodu i właśnie miał okazję je docenić.
Swoją drogą ładnie, że nie spanikował bo jak czasem widziałem niektórych naszych polskich wózkowych co odpierdalają to pewnie by się znalazł taki co by z wózka wyskoczył na ten płynny metal na podłodze.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Swoją drogą ładnie, że nie spanikował bo jak czasem widziałem niektórych naszych polskich wózkowych co odpierdalają to pewnie by się znalazł taki co by z wózka wyskoczył na ten płynny metal na podłodze.
Źle wysuszony pakiet. Chyba butelki plastikowe ?
Świetne porównanie dwóch różnych wózkowych. Ten po lewej cierpliwy i ostrożny, a ten po prawej to jakiś raptus na "byle szybko".
Jebany pewnie po kolejna pojechal
kurwa chuj byle go nie spaliło.ale jestem najebany-i mi tu nie pierdolić bo jestem wiceprezezesem w polskiej hucie i u nas nie takie rzeczy widziałem
Elementarne braki w szkoleniu bhp, z podniesionymi widłami się nie jeździ.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów