📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Sęp to nie pies, szpiku kostnego nie żre, one już pojadły mięsko a farmer tylko kostki posprzątał.
Zakład pogrzebowy "Sępik" w bambolandzie.
Tybet, tam tak "chowają" zmarzłych. Inna metoda to wrzucanie ciała do rzeki i patrzenie, jak płynie przez cały kraj do oceanu.
Mzimu napisał/a:
Tybet, tam tak "chowają" zmarzłych. Inna metoda to wrzucanie ciała do rzeki i patrzenie, jak płynie przez cały kraj do oceanu.
mi to wygląda na typowy rozwód w Tybecie
Zajebisty fejk. Szkoda, że nie ma ujemnych piw.
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów