Pora obiadowa, szwedzki stół
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
o i juz mam co wyslac jako zyczenia wielkanocne !! dzieki stary browar leci !
Jak przeczytałem tytuł - Szwecja itp. to skojarzyłem zaraz ciapatych skurwysynów, potem patrzę - krokodyle. Myślę o kurwa będzie dobrze.
Nie było. Kurczaczki są zajebiste.
Nie było. Kurczaczki są zajebiste.
Kumam, że trzeba karmić te torebki na czterech łapach, ale w sumie to marnotrawstwo, nieekonomiczne podejście.
Jakby odchowali te pisklaki to krokodyl zjadłby hmm... 30 kurczaków zamiast 100 piskląt?
No chyba, że tam taka droga pasza dla kur, że pisklaki tańsze:p
Jakby odchowali te pisklaki to krokodyl zjadłby hmm... 30 kurczaków zamiast 100 piskląt?
No chyba, że tam taka droga pasza dla kur, że pisklaki tańsze:p
Możliwe, że to "fabryczny odpad" w postaci kaczek i kurczaków męskich.
Zajebisty film!
Niby głupie krokodyle, ale biorą tylko tyle ile mogą zjeść - nie zabijają bez sensu. A co robią ludzie na all inclusive? Żrą ile się da, do porzygu.
Niby głupie krokodyle, ale biorą tylko tyle ile mogą zjeść - nie zabijają bez sensu. A co robią ludzie na all inclusive? Żrą ile się da, do porzygu.
Kaczki w imię protestu powinny coś narysować kredą albo podświetlić jakiś kacznik czy inny kurnik może wtedy te gady się opamiętają!
Stwierdzam, że w zasadzie buty i torebki z tych bezużytecznych, przerośniętych jaszczurek, to nie taki głupi pomysł.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów