Pazerne jak cholera!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Po cichu liczyłem na to, że któraś małpka upierdoli kolesia, a reszta czując zapach krwi opierdoli gościa aż do kości.
To już wiemy od której małpy pochodzą rumuni.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
... Miałem jakieś 10 lat. Czas świąt, śnieg, wszystko pięknie. Supermarket, miał być mikołaj i rozdawać prezenty. Gdy wreszcie pojawił się w drzwiach - sytuacja jakby wyjeyta z filmiku. Byłem mały i słaby ale kiedy wreszcie się do mikołaja dopchałem okazało się że prezentem są cukierki, takie miniaturowe z witaminą C.
Jedna się rzuciła a reszta ją małpuje
@ up
przy oglądaniu pomyślałem "Dobrze, że małpy nie srają jak jedzą..."
przy oglądaniu pomyślałem "Dobrze, że małpy nie srają jak jedzą..."
pewnie przy okazji portfel z dokumentami dziabnęły
Ja wiem czy pazerne? zauważcie że każda z tych małp zabiera tylko jedno ciastko czy chuj wie co jej tam dają, a to że rzucają się na to to inna sprawa, każdy chce się najeść a nie dla każdego może straczyć więc szybszy, silnijeszy, sprytniejszy zje, a pizdy z stada niech głodują
czytała Krystyna Czubówna
kolejny film o murzynach..
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów