Pazerne jak cholera!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po cichu liczyłem na to, że któraś małpka upierdoli kolesia, a reszta czując zapach krwi opierdoli gościa aż do kości.
... Miałem jakieś 10 lat. Czas świąt, śnieg, wszystko pięknie. Supermarket, miał być mikołaj i rozdawać prezenty. Gdy wreszcie pojawił się w drzwiach - sytuacja jakby wyjeyta z filmiku. Byłem mały i słaby ale kiedy wreszcie się do mikołaja dopchałem okazało się że prezentem są cukierki, takie miniaturowe z witaminą C.
Jedna się rzuciła a reszta ją małpuje
A ja liczyłem na to, że go obsrają.
@ up
przy oglądaniu pomyślałem "Dobrze, że małpy nie srają jak jedzą..."
przy oglądaniu pomyślałem "Dobrze, że małpy nie srają jak jedzą..."
analogiczna sytuacja gdy dają zasiłek na bronksie
pewnie przy okazji portfel z dokumentami dziabnęły
Ja wiem czy pazerne? zauważcie że każda z tych małp zabiera tylko jedno ciastko czy chuj wie co jej tam dają, a to że rzucają się na to to inna sprawa, każdy chce się najeść a nie dla każdego może straczyć więc szybszy, silnijeszy, sprytniejszy zje, a pizdy z stada niech głodują
czytała Krystyna Czubówna
To mi przypomina ostatnie zamieszki w WB.
kolejny film o murzynach..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów