📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
w sam raz dla ćpunów pijaczanych
ptaki mu to zasrają... jak ktoś lubi gówno spożywać to spoko
russian-roulette napisał/a:
w sam raz dla ćpunów pijaczanych
Napisz wprost że chciałbyś, a nie tam wymyślasz. Ja to bym jedynie to kółko zamiast wycinać to namalował, co by mi się tam jakiś ptak-srak nie wpierdolił.
Muszę ten patent ojcu sprzedać bo się chowa przed matulką często jak żul jakiś. Przesiadywał w garażu, teraz będzie non stop na balkonie siedział
Chowa bo mu wypija wszystko
To one sa niby dla ptaków.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów