Nadeszła ta pora roku, kiedy mieszkańcy zachodniego Londynu zamykają swoje domy na klucz przed niesławnym świętem przestępczości i narkotyków, czule nazywanym #NottingHillCarnival
Oto kilka materiałów tego spokojnego i rodzinnego karnawału
Tekst zwinięty, kliknij aby rozwinąć ▼
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie fiołkami tam nie pachnie
Ja p🤬le. Cywilizacja pedalstwa i murzyństwa.
podpis użytkownika
Cześć. Szukam tutaj koleżanek i kolegów.
Jeszcze nikt nie wkleił zdjęcia Tuska i nie napisał "wkrótce u nas"? Dziwne.
Co roku jest gorzej. Kiedys (ponad 10-20 lat temu) to bylo na poziomie karnawalow z Rio, tyle ze duzo mniejsze. Nie genialne ale calkiem ladne i przygotowywali sie do tego czesto miesiacami. A teraz? Twerking i udawanie ze sie pieprza na ulicy jak zwierzeta.
Zawsze bylo troche syfu ale bardziej na uboczach. A teraz to najgorsze co z US moga sciagnac - i wszedzie.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Jeszcze nikt nie wkleił zdjęcia Tuska i nie napisał "wkrótce u nas"? Dziwne.
bo już nie trzeba powtarzać tego tysiąc razy, aby stało się prawdą.
Aaa zapomniałem w opisie dodać statystyki tej 3 dniowej imprezy
Dane z policji
20 aresztowań
5 pchnięć nożem
1 atak kwasem
2 osoby w stanie zagrażającym życiu
35 policjantów rannych
67 aresztowań z użyciem noża
12 napaści na tle seksualnym
94 przestępstwa narkotykowe
47 ataków pracowników służb ratunkowych
To jest ta nowoczesna Europa? Wole jednak być zaściankowym Polakiem zwolennikiem rasizmu… jebac czarne zwierzęta.
[SARKAZM ON] Piękny sprawa, tacy cudowni ludzie i jeszcze po sobie takie prezenty mieszkańcom zostawiają.
A w tym czasie biała rasa siedzi w pracy...
t................7
2024-08-27, 17:49
I to jest to ubogacenie kulturowe? Małpy w zoo są bardziej kulturalne... i przyzwoite.
Dla Anglii już za późno na powrót do normalności.