U Can't Touch This:D
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Na dole strony są podobne tematy. Prym w nich wiedzie Strasburger. Teraz sam sobie odpowiedz na pytanie czy Twój temat jest wartościowy czy jednak chujowy.
może i cyKLOP grał dobrze ale skończyło się jak zwykle. Polska przeje*ała !
Jemu to jest potrzebna rozmowa w cztery oczy
@lotnik_1
"może i cyKLOP grał dobrze ale skończyło się jak zwykle. Polska przeje*ała !"
a ty jesteś ciota i tyle
a ty jesteś ciota i tyle
lukasz3432 napisał/a:
@lotnik_1
a ty jesteś ciota i tyle
Opowiem Ci pewną historię. Znałem kiedyś pewna kobietę która potem urodziła syna łukasza. Lubiła się zabawić to fakt. Biegłem raz do niej po schodach i się przewróciłem. Mój pech albo szczęście zależy jak się na to patrzy. Wyprzedził mnie na schodach pies. Więc ciesz się że teraz nie szczekasz bo taka impreza była !
jego głowa wygląda jakby był czarnuchem -.-
ccc-ombo
Najbardziej sadystyczne w tym obrazku jest chyba to, że trzeba przez niego przebrnąć, przewijając stroną główną ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów