Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hah nie wiedzieć czemu ta piosnka tak mi się wkręciła, że do dzisiaj zdarza mi się podśpiewywać pierwsze cztery wersy śpiewane przez Żaka, mimo że ten odcinek widziałem prawdopodobnie tylko raz, a poza tym (przede wszystkim?) ile to już lat...

a gdzie tekst "biegnie, biegnie renifer, grzeje jak kaloryfer"?

A wiecie, że miodowe lata to nie jest polski pomysł tylko scenariusze słowo w słowo odtworzone z amerykańskiej wersji?

@up bo kupili licencję i co z tego ?. Do tego scenarzysta napisał bardzo dużo własnych scenariuszy do miodowych lat.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie