📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
bo to MA byc nudne, to jest parodia strasburgera ktory jak wiemy ma zabojcze kawaly
gratulowac inteligencji
gratulowac inteligencji
kurwa, przez ten kawał wiem, że krew się poleje...
o ja jebie...
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
dwakilo napisał/a:
Przecież to nie jest Strasburger, tylko ktoś się za niego przebrał!
Mam nadzieję że to była ironia albo jesteś czarny. Jeśli to była ironia, to git. Jeśli jesteś czarny, to starczy cię odstrzelić i jest spokój, ale jeśli jesteś człowiekiem i to nie była ironia...........
to lepiej żebyś był jednak czarny.
dwakilo napisał/a:
Przecież to nie jest Strasburger, tylko ktoś się za niego przebrał!
No, dokładnie to jest Szymon Majewski, a nie Karol Strasburger jak sugeruję tutaj autor tematu.
rozjebało mnie to na łopatki xD
Mam nadzieję że to była ironia albo jesteś czarny. Jeśli to była ironia, to git. Jeśli jesteś czarny, to starczy cię odstrzelić i jest spokój, ale jeśli jesteś człowiekiem i to nie była ironia...........
to lepiej żebyś był jednak czarny.
Jeśli masz mózg to zrozumiesz, że o była ironia, jeśli jednak nie..........
to lepiej żebyś jednak nie miał mózgu.
To jest parafraza
Oczywiście, że z tej samej i jest tak samo żałosny
U1 Bator faktycznie jest dobry ale to nie zasługa Majewskiego tylko tego kolesia, który bierze w tym udział
A żarcik ... mi się podobał ... kto go spisze i da do czarnych kawałów
dwakilo napisał/a:
Jeśli masz mózg to zrozumiesz, że o była ironia, jeśli jednak nie..........
to lepiej żebyś jednak nie miał mózgu.
To jest parafraza
Jeśli jesteś idiotą to i tak nie zrozumiesz, ale jeśli (a jest cień szansy) nie to: Zawarłem w swoim poprzednim poście opcję iż mogła być to ironia. Wybacz, ale jestem skłonny uwierzyć że znajdzie się ktoś wystarczająco głupi by napisać "twoje słowa" nie mając na myśli ironizowania.
[ Komentarz dodany przez: Scarlet: 2010-05-12, 21:09 ]
i na tym kończymy dyskusje teoretyczne na temat ironii oraz wzajemnej inteligencji piszących
Jebutna puenta!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów