📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przyganiał kocioł, garnkowi. Majewski i Hamburger są z jednej gliny ulepieni. Obydwaj żałośni
Powtórzę to co kiedyś powtórzyłem w innym komencie na Majewskiego
"Jestem Majewski i jestem śmieszny, tylko ja śmieje się z własnych żartów"
"Jestem Majewski i jestem śmieszny, tylko ja śmieje się z własnych żartów"
jebany wymęczył...
Naprawdę tak ciężko skumać że nie chodziło o żart a o parodie czy tylko udajecie tępych?
Dobre ale fabułę mógł bardziej podkręcić
Dobre ale fabułę mógł bardziej podkręcić
Z Majewskim to jest tak, ze bardzo lubilem ogladac jego program, ale tylko pierwsze dwa sezony. Potem po prostu sie wypalil i juz nie bylo to takie zabawne jak wczesniej. Po 10 kwietnia stracil polowe tematow do zartow, bo przeciez zginelo tam kilka osob, ktore on parodiowal w Rozmowach w tloku.
HAHAHAHHAHAHAHAHA ALE DOOPOBREEE!!!! najświętsza panienklo! ale zem sie uśmiał... Ło jezusiku!!!! łiiiihihihihihihi:D
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów