Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak.
Jak w tym kawale:
-Dzień dobry Pani.
- Dzień dobry Panu.
- Czy ma pani czystą?
- Owszem, mam.
- To poproszę dwa razy na stojaka przy ladzie.
Dobre.
A z zapleczem to ponoć autentyk. Na drzwiach sklepu wisiała kartka: "Ekspedientka w godz. 6-9tej wydaje tylko od zaplecza" Ktoś skreślił "wy" i wyszło całkiem zabawnie.
Jebać Polaków ważne że tanio 🤤😅
Akurat wtedy chodziło o to że Żydzi mieli metodę wykańczania konkurencji cenami dumpingowymi, a gdy już mieli monopol to mogli dyktować ceny, taka kartka była po to żeby sklepy Polaków przez to nie upadały.
Czas skończyć z głupim nawykiem i zacząć wspierać własne a nie Amerykę!
Chyba chiny miałeś na myśli. Podaj przykład gdzie wspieramy bardziej jednych od drugich. Czekamy z niecierpliwością
Chyba chiny miałeś na myśli. Podaj przykład gdzie wspieramy bardziej jednych od drugich. Czekamy z niecierpliwością
Nie udawaj głupiego. Amerykańskie korporacje należące do rodzin na literę "R" mają udziały w każdym niemalże banku i biznesie w zachodnim świecie. Spróbuj przy polskiej autostradzie znaleźć inny bar niż amerykański . Ludzie to debile lgną do tego jak muchy do gówna.
Dobre.
A z zapleczem to ponoć autentyk. Na drzwiach sklepu wisiała kartka: "Ekspedientka w godz. 6-9tej wydaje tylko od zaplecza" Ktoś skreślił "wy" i wyszło całkiem zabawnie.
Podobna kartka wisiała pod koniec lat 80 w Zatwarnicy - "dziś sklepowa daje od tyłu", a pod spodem mniejszym drukiem, "bo zapomniała kluczy". Kiosk stoi naprzeciw spożywczaka, na prywatnej posesji, ale już bez kartki. Rzadki przypadek, że nie miałem aparatu foto przy sobie, ale tak "często" bywa
Nie udawaj głupiego. Amerykańskie korporacje należące do rodzin na literę "R" mają udziały w każdym niemalże banku i biznesie w zachodnim świecie. Spróbuj przy polskiej autostradzie znaleźć inny bar niż amerykański . Ludzie to debile lgną do tego jak muchy do gówna.
Ale w Polsce jeździmy po polskich autostradach, nie amerykańskich. Coś ci AI źle podpowiedziało, w razie czego wykup pakiet premium
Podobna kartka wisiała pod koniec lat 80 w Zatwarnicy - "dziś sklepowa daje od tyłu", a pod spodem mniejszym drukiem, "bo zapomniała kluczy". Kiosk stoi naprzeciw spożywczaka, na prywatnej posesji, ale już bez kartki. Rzadki przypadek, że nie miałem aparatu foto przy sobie, ale tak "często" bywa
Telefonem było cyknąć
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów