📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
no to jest kurwa niespotykana inwencja tworcza. co autor mial na mysli? co zmusilo go do tego zeby pomysl zrealizowac? oprocz niedojebania
Naprawdę nie interesuje mnie codzienność życia na wielkopolskich wsiach.
Trochę dziwne masz to hobby panie brambor ale kto jest normalny na tym świecie ; )
Spytałem mojej pani doktor, psychiatry mego, czy uważa, że jestem szalony.
Powiedziała:
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...
Więc przestałem celować w nią flarą...
drukarka666 napisał/a:
Naprawdę nie interesuje mnie codzienność życia na wielkopolskich wsiach.
Co nie przeszkadza oglądać i komentować?
Przypomniał mi się tekst z filmiku sadistic.pl/przecietny-polak-po-obejrzeniu-wiadomosci-vt496388,30.htm
'patrzcie, ciężko na to pracowałam'
'patrzcie, ciężko na to pracowałam'
swampman napisał/a:
no to jest kurwa niespotykana inwencja tworcza. co autor mial na mysli? co zmusilo go do tego zeby pomysl zrealizowac? oprocz niedojebania
Pokazanie dupy w internecie.
Dałem radę
nadmiar energii jak widac mozna wykorzystac z glowa ... nastepny level zbieranie po drodze
Jest to pole po orcę. A nie kartoflowe. Dziękuję, tyle w temacie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów