📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sorry ale po filmiku zatytułowanym "Moja miesiaczka" na sadolu się spodziewałam więcej niż jakiegoś łysego brodacza który pierdoli głupoty.
W tym nazewnictwie to już się kurwa prześcigają. Niedługo będą filmy "moja spierdolina", "moja wydzielina z dupy", "Moja grzybica napleta". Człowiek będzie się nastawiał na jakiegoś harda, a tu jakieś pierdolenie o szopenie.
Świat schodzi na psy.
W tym nazewnictwie to już się kurwa prześcigają. Niedługo będą filmy "moja spierdolina", "moja wydzielina z dupy", "Moja grzybica napleta". Człowiek będzie się nastawiał na jakiegoś harda, a tu jakieś pierdolenie o szopenie.
Świat schodzi na psy.
Tak widzę ta łysa pałę mam ochotę napluć i przelecieć polerką - tak jestem pojebany
Gośc ma łeb jak sam kartofel ale pozytywnie
Ujęcie na mecz, - sekunda, ujęcie na jego ryj - 5 sekund. Ujęcie ne mecz,- sekunda, na jego ryj - 5 sekund. Tego nie da się oglądać. Gość nie bardzo wie, że można coś komentować bez zmuszania widza by gapił się na jego glacę.
@Up hejterzy On w przeciwieństwie do was ma jakąś pasje i nie siedzi ciągle na internecie by hejtować
A do tego zapewnia darmową reklamę
A do tego zapewnia darmową reklamę
Barany, jak nie chcecie to nie oglądajcie. Co mnie obchodzą jakieś rozgrywki ale z tym typem zajebiście się ogląda.
żeby rozładować wasze emocje powiem, że dzisiaj imieniny obchodzą Bogusław i Gracjan a jutro Urban i Dariusz
Całkiem podoba mi się to co i jak to robi ale AKURAT tego TO SIE NIE DA OGLĄDAĆ przez 6 min widze jego grrube ryło. Pocięte paskudnie i zmontowane tak samo.
p.s Jak ktoś ma kontakt do niego niech mu powie, żeby tak nie robił.
p.s Jak ktoś ma kontakt do niego niech mu powie, żeby tak nie robił.
Człowiek kciuk
karinawaw napisał/a:
Sorry ale po filmiku zatytułowanym "Moja miesiaczka" na sadolu się spodziewałam więcej niż jakiegoś łysego brodacza który pierdoli głupoty.
Świat schodzi na psy.
Co ty taka spięta jak baranie jaja?
Ta chujowy film bo ryj widać cały czas, co to dopiero będzie jak do lustra spojrzycie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów