18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
🔥 Ucieczka z pokoju przesłuchań - teraz popularne
Karuzela
~Creaters • 2013-08-20, 10:34
Mało brakło,byłby hard
13 sierpnia około godziny 16.30 Skorzęcin

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2013-08-20, 11:03 ]
dumad napisał/a:

Jest i artykuł
wiadomosci.wp.pl/kat,1019407,title,Wypadek-dzieci-na-karuzeli-Lina-owi...

Zabawa w parku rozrywki zakończyła się dla dwóch kilkuletnich chłopców pobytem w szpitalu. W rozpędzoną karuzelę wystrzeliła lina przymocowana do stojącej obok zjeżdżalni. Lina "owinęła się na szyi niczym szubienica" i mocno je poraniła - informuje portal TVN24.pl.

Zdarzenie miało miejsce na terenie ośrodka wczasowego w Skorzęcinie (woj. wielkopolskie).

"W czasie, gdy grupa dzieci korzystała z karuzeli, personel obsługi parku zabaw ustawiał tuż obok dmuchaną zjeżdżalnię. W pewnym momencie na karuzelę wpadła lina, która służyła do przywiązania zjeżdżalni do drzewa, aby zabezpieczyć ją przed podmuchami wiatru" - pisał w mailu przesłanym do redakcji rodzic jednego z poszkodowanych dzieci. "Lina przez chwilę latała bezwładnie po jeżdżących krzesełkach karuzeli, aż owinęła się wokół szyi jednego z dzieci" - relacjonował.

Według rodzica lina zakończona była węzłem, co spowodowało, że "owinęła się niczym szubienica" i dopiero po ponownym jej naprężeniu, udało się ją zdjąć z szyi dziecka. Nikt jednak w porę nie wyłączył urządzenia, a karuzela kręciła się dalej. "Lina obijając się o kolejne siedzenia owinęła się na szyi kolejnego chłopca, który siedział kilka krzesełek dalej" - pisał rodzic.

Urządzenie zostało zatrzymane - jak opisywał ojciec dziecka - dopiero po "wrzasku i krzyków rodziców dzieci, którzy oglądali całe zajście". Jak czytamy na stronie portalu, zdaniem rodziców właściciel parku zachował się skandalicznie i nie udzielił żadnej pomocy. "Jedyne słowa, jakie padły z jego strony sugerowały, że panikujemy" - relacjonował rodzic. Dzieci trafiły do szpitala.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
~tip.top 2013-08-20, 10:35 23
tak blisko, a tak daleko
Zgłoś
sadolek 2013-08-20, 10:57 1
Ależ emocje

.
Zgłoś
kinektel 2013-08-20, 10:59 2
Tak to jest... karuzele i inne hustawki maja ze 30 lat. Serwisowane na bierzaco? Wątpie. Kontrolowane pod wzgledem bezpieczenstwa byly za czasow komuny. Teraz wszystkie papierki zalatwia sie za pomoca koperty. Nieraz mialem ochote na maly zastrzyk adrenaliny jednak tej bezpiecznej ale widzac stan niektorych "wynalazkow" darowalem sobie.

Patrzac na filmik na miejscu rodzicow najpierw uratowalbym wlasne dziecko, nastepnie zadzwonil na pogotowie, pozniej zatluk bym wlasciciela parku i wezwal policje! Chuj z konsekwencjami ale najwazniejsze dla mnie jako rodzica jest bezpieczenstwo wlasnych dzieci!
Zgłoś
dumad 2013-08-20, 11:01 1
Jest i artykuł
wiadomosci.wp.pl/kat,1019407,title,Wypadek-dzieci-na-karuzeli-Lina-owi...
Zgłoś
takija 2013-08-20, 11:19
a to sie przypadkiem nie powinno szybciej kręcić?....
Zgłoś
RockyWood 2013-08-20, 11:20
może właścicielką parku jest nasza narodowa celebrytka - mama Madzi?
Zgłoś
R................t 2013-08-20, 12:05 1
Jacież pierdole, biedne dzieciaki co musieli czuć rodzice.. i to jeszcze szubiennica za pieniądze wieszanych. Jest tyle osób zasługujących na sznur i prawo nie pozwala. Szkoda oj szkoda
Zgłoś
J................S 2013-08-20, 12:43 2
dlaczego to się odwinęło, kurwa
Zgłoś
Azalians 2013-08-20, 13:07 5
kurwa mać, reakcja faceta w zielonej koszulce miażdży, ze stoickim spokojem patrzy i podziwia...prawdziwy sadysta
Zgłoś
ChomikAdrian 2013-08-20, 13:10
Mam nadzieję, że rodzice tych dzieciaków wytoczą proces właścicielowi tego szajsu a sąd zasądzi odpowiednie odszkodowania. Nie ma co, BHP jak się patrzy.
Zgłoś
wojan81 2013-08-20, 13:11 7
Zaskarżyłbym kutasa na kilka setek to zmieniłby ton. Byłem w tym całym Skorzęcinie w tamtym roku na parę godzin. Może za komuny to było coś, ale teraz to piaskownica dla dresiarzy. Same budki z chujowym żarciem, kilka sklepów z tandetą i brudne jezioro. Domki to ruina, a ceny jak na molo w Sopocie
Zgłoś
meier 2013-08-20, 13:14
to jest przejebka, kiedyś za gówniarza jechałem rowerem przez las i jakiś kutaś rozwiesił sznurek przez drogę i na nim zawisnąłem, też mialem taki piękny ślad na szyi, boli i szczypie jak cholera
Zgłoś
Modrzew88 2013-08-20, 13:34
BRAKŁO? Weź ić stond.
Zgłoś
19MisieQ20 2013-08-20, 13:35
Jakby uwaliło mu głowę.. Zakochałem bym się w sadolu na nowo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem