📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jest dobrze. Jedna leży. Jeden rzyga. Wszystko przebiega prawidłowo
od samego patrzenia można sie porzygać
dawno temu jak jeszcze od miasta do miasta jeździły objazdowe karuzele to poszedłem się pokręcić na łańcuchowej
tylko że pół godziny wcześniej talerz pierogów ojebałem
jak się karuzele rozkręciła to cała zawartość żołądka wylądowała na ludziach stojących w kolejce xd
jak się karuzele rozkręciła to cała zawartość żołądka wylądowała na ludziach stojących w kolejce xd
Nie polecam karuzeli za dzieciaka się tak bardzo rozbujałem że skończyłem z połamaną ręką
twoja_stara_na_gangbangu napisał/a:
dawno temu jak jeszcze od miasta do miasta jeździły objazdowe karuzele to poszedłem się pokręcić na łańcuchowej
U mnie tak samo było. Boże jak ci ludzie spierdalali na boki, ale siła odśrodkowa znacznie zwiększała pole rażenia rzygowin
Rzyganie, ktoś na glebie…brakuje tylko rozmów filozoficznych na boku i jakiejś ruchającej się parki.
To badanie na zawartość pokarmu w żołądku.. jeden jadł
Taka mobilna karuzela zrobiłaby furorę na weselach i imprezach firmowych
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów