Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PS na swojej wiosce w Kutnie pewnie jest wielce poważaną personą.
takie foto ktoś wrzucił na wykopie, ciekawe na ile prawdziwe, bo ramki ma inne i na filmiku nie ma oznaczeń na klapie, za to koła się prawdopodobnie zgadzają.
nie wiem skąd to zdjęcie zostało wzięte, więc nie odpowiadam za ewentualny photoshop
Przejedziesz takiego dresa-śmiecia a odpowiesz jak za człowieka.
PS na swojej wiosce w Kutnie pewnie jest wielce poważaną personą.
O wielki pan z cudownej śmierdzącej łodzi
O wielki pan z cudownej śmierdzącej łodzi
Masz coś do Łodzi pedale??? Bo ja też.
Aż taki głupi nie był, zebrał tablicę po dzwonie żeby nie było dowodów (i tak pewnie pan z kamerką poratował pana w tym maleństwie
właśnie głupi i to bardzo, bo jest dowód jak ją kradnie, a za to dostanie pewnie większą karę niż za samo zdarzenie.
Obrazek
takie foto ktoś wrzucił na wykopie, ciekawe na ile prawdziwe, bo ramki ma inne i na filmiku nie ma oznaczeń na klapie, za to koła się prawdopodobnie zgadzają.
nie wiem skąd to zdjęcie zostało wzięte, więc nie odpowiadam za ewentualny photoshop
Inna ramka tablicy rejestracyjnej, brak oznaczenia modelu/silnika.
Nie wiem jak w twoim aucie, ale w moim da się jechać z otwartymi drzwiami, zakładam więc że i bez nich się da.
Zapewniam się że w takiej sytuacji, jazda bez drzwi nie jest problemem.
To nie GTA, uderzenie w drzwi nie powoduje ich natychmiastowego odpadnięcia, tylko często zostają otwarte pod kątem 90 stopni a nawet 180 stopni - a z takimi drzwiami dość ciężko się jeździ choćby z powodu braku lusterka i warunków atmosferycznych. A najgorzej jak się jeden zawias upierdoli. Uwierz - to dość skutecznie utrudnia pościg
Nie wiem jak w twoim aucie, ale w moim da się jechać z otwartymi drzwiami, zakładam więc że i bez nich się da.
Zapewniam się że w takiej sytuacji, jazda bez drzwi nie jest problemem.
Chodzi mi o wyłamanie a nie wyrwanie. Tak aby nie dalo się ich ponownie zamknąć.
Trudniej jechać mając drzwi latające z boku niżeli całkowicie bez drzwi.
- trzeba by widzieć czym kierowca małego auta zawinił
- na pewno nie dostał za darmo
- ma ktoś całość filmiku?
-pewnie nieźle zalazł mu za skóre
Natomiast tutaj ewidentnie agresor ma strój sportowy więc 100%:
-ścierwo ludzkie
-karyna
patologia
-zabić go
-ścierwo w dresie
-podludż
Jaki z tego morał? Choćbyś miał dobrą prace, niezły samochód, fajną żone to przenigdy nie zakładaj dresu bo cebulaki odrazu wyzwią Cie od sebixa a żone od karyny. Ubierz polówke, rurki i okulary - wtedy będzie Ci wybaczone
A Karyny mentalnie pozostają w przedszkolu i zakładają różowe bluzeczki i przywieszki do telefonów komórkowych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów