Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Typowy okaz cwela w e klasie za 8k.
8k to chyba z rocznym abonamentem na dmuchanie tej blerwy, która wysiadła z nim.
Po prostu nie lubię francuzów
1 - brak prawka ( już mu kiedyś zabrali )
2 - niszczenie mienia.
Policja dalej analizuje wideo i szuka kolejnych zarzutów.
Hehehe, zawsze w przy takich filmikach większość postów jest w stylu:
- trzeba by widzieć czym kierowca małego auta zawinił
- na pewno nie dostał za darmo
- ma ktoś całość filmiku?
-pewnie nieźle zalazł mu za skóre
Natomiast tutaj ewidentnie agresor ma strój sportowy więc 100%:
-ścierwo ludzkie
-karyna
patologia
-zabić go
-ścierwo w dresie
-podludż
Jaki z tego morał? Choćbyś miał dobrą prace, niezły samochód, fajną żone to przenigdy nie zakładaj dresu bo cebulaki odrazu wyzwią Cie od sebixa a żone od karyny. Ubierz polówke, rurki i okulary - wtedy będzie Ci wybaczone
Obrońca Sebixów... Prawda jest taka, że człowiek z filmu pokazał jaką wartość reprezentuje. To jest ścierwo ludzkie w dresie z karyną reprezentujące patologię. Tak się cywilizowany człowiek nie zachowuje, a najwyżej małpa. Nie jest istotne czy ma rurki, sukienkę, czy strój żyrafy na sobie. Istotne jest zachowanie, a jego zachowanie jest karygodne.
Masz coś do Łodzi pedale??? Bo ja też.
No to skoro już się tak ładnie tutaj dobraliście, to możecie zorganizować się pod hasłem "pedały mające coś do Łodzi", lub "sojusz pedalsko antyłódzki".
Hehehe, zawsze w przy takich filmikach większość postów jest w stylu:
- trzeba by widzieć czym kierowca małego auta zawinił
- na pewno nie dostał za darmo
- ma ktoś całość filmiku?
-pewnie nieźle zalazł mu za skóre
Natomiast tutaj ewidentnie agresor ma strój sportowy więc 100%:
-ścierwo ludzkie
-karyna
patologia
-zabić go
-ścierwo w dresie
-podludż
Jaki z tego morał? Choćbyś miał dobrą prace, niezły samochód, fajną żone to przenigdy nie zakładaj dresu bo cebulaki odrazu wyzwią Cie od sebixa a żone od karyny. Ubierz polówke, rurki i okulary - wtedy będzie Ci wybaczone
Jesteś ślepym zjebem. Zobacz ten filmik jeszcze parę razy, to sebix wymusił. Najpierw wyskoczył na prawy pas, a potem się zorientował, że to tym lewym chciał jechać, więc wpierdolił się przed maluszka, a ten pewnie na niego trąbnął.
Nie masz prawa tego usprawiedliwiać, nie masz żadnego prawa usprawiedliwiać takiego zachowania na drodze.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów