Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak to co? Dopingują ziomka. Ale pojawia się cieć, o przepraszam, policjant szkolny i psuje wszystkim zabawę…
Ktoś pomyślał i z automaty wyj🤬 dźwięk z tego filmu. Dzięki Ci dobry bracie, że oszczędziłeś nasze uszy, słuchawki i głośniki.
Koniec tego podszedl Policjant. Jeszcze wywolasz tym magicznym przedmiotem zamieszki

No i z czego karzeł będzie miał wspomnienia do końca życia? Z uznania, czy z ryku ciemniejszych ludzi?
sereja3 napisał/a:
Ktoś pomyślał i z automaty wyj🤬 dźwięk z tego filmu. Dzięki Ci dobry bracie, że oszczędziłeś nasze uszy, słuchawki i głośniki.
Ja i tak słyszałem to w głowie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie