Swoją drogą, gdzie zniknęły karły z polskich ulic? Dawno żadnego nie widziałem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
mesiash napisał/a:
uciekły przed księżmi
Masz rację. Nigdy nie patrzyłem na to z tej strony. Starsi panowie mają problem z wiekiem, więc to nie problem pomylić dorodnego karła ze standardowym 8-latkiem.
Ostatnio widziałem karła co pracował jako bileter w kinie (serio)
swoją drogą ciekawe czy na premierze hobbita dostaje jakieś premie
swoją drogą ciekawe czy na premierze hobbita dostaje jakieś premie
Karły są wszędzie, ja w ciągu ostatnich 2 miesięcy widziałem z 4 może 3. A wychodzę z domu tylko żeby kupić alkohol.
usztafe napisał/a:
Tyrion Lannister?
to z tego serialu co blond król zginie na własnym ślubie i król z północy co mu obcięli głowę i przyszyli wilczą zmieni się w wilkołaka ??
Ktoś chce z karłem, ktoś inny z modelką.
Tak w ogóle karły miewają ponadprzeciętnie wielkie pyty, więc może to powód poszukiwań
Tak w ogóle karły miewają ponadprzeciętnie wielkie pyty, więc może to powód poszukiwań
W Łodzi, jak czekałem na autobus, to karzeł-dres wyszedł z obskurnej kamienicy i witał się z każdym na swojej drodze jak murzyński gangster.
brudny napisał/a:
to z tego serialu co blond król zginie na własnym ślubie i król z północy co mu obcięli głowę i przyszyli wilczą zmieni się w wilkołaka ??
Nie! To z tego serialu w którym twój ojciec posuwał swoją siostrę i z ich związku powstałeś ty!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów