Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedyś jeden stetryczały polski polityk twierdził, że kask i pasy w samochodach to wymysł komuchów i on chce wolności, kto nie ma ochoty, to nie zakłada.
Piwko dla pierwszego, który odgadnie, o jakiego debila chodzi
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.

podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Dobra muza, w sam raz w trasę tylko bym jeszcze powiesił w kabinie koraliki... w c🤬j koralików!
2:36
Janusz Korwin-Mikke
Janusz Korwin-Mikke
Geraldinio napisał/a:
Kiedyś jeden stetryczały polski polityk twierdził, że kask i pasy w samochodach to wymysł komuchów i on chce wolności, kto nie ma ochoty, to nie zakłada.
Geraldinio napisał/a:
Konrad Bekowicz?
6969xD napisał/a:
2:36
Janusz Korwin-Mikke
łap piwko.
W latach 90 gdy byłem jeszcze młody i głupi to na niego głosowałem, ale potem przyjrzałem się bliżej programowi UPR i mi wyj🤬o blue screena xd może kiedyś odnajdę na starych dyskach oryginalny materiał, ale są tam takie szaleństwa, że mógłbym o tym nawet książkę napisać.
podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Geraldinio napisał/a:
Piszesz jakby polityk to ktoś inteligentny.
To dzbany, kretyni, idioci i zakłamane kanalie.
Oni powiedzą, obiecają wszystko byle na nich głosować.
Ha tfu na nich.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie