📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
wrzuci ktos w przyspieszonym tempie, bo ja za leniwy jestem a z checia bym obejrzal normalnie
miał szczęście skurwensyn
Już sie bałem, że prosto do wody wpadnie... A tu kurwa nie dość, że hamburger pięknie przypierdolił to jeszcze pewna ręka kamerzysty do samego końca no i jeszcze słów motion. W pełni zasłużone piwo
Kurwa, albo ktoś ucina sceny przez trzęsienie telefonem, a jak juz jest ok to musi ktoś przejsc
O Panie! Jak zobaczyłem początek sloł mołszion to cofnąłem, zapodałem na pełny ekran i wygodnie rozsiadłem się w fotelu! Nawet mi te czarne kartki po bokach nie przeszkadzały. Krata!
Ludzie zlitujcie się, przestańcie go używać
Ludzie zlitujcie się, przestańcie go używać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów