18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 20 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
prph 2015-06-20, 18:03 3
O skurwysyn! Ale trafił do wody!
Zgłoś
Lyck 2015-06-20, 19:05 8
wrzuci ktos w przyspieszonym tempie, bo ja za leniwy jestem a z checia bym obejrzal normalnie
Zgłoś
mygyry 2015-06-20, 19:30
ojojoj lepiej basenik se w lidlu kupić
Zgłoś
p................j 2015-06-20, 20:12 1
miał szczęście skurwensyn
Zgłoś
wmdw 2015-06-20, 20:26 20
Już sie bałem, że prosto do wody wpadnie... A tu kurwa nie dość, że hamburger pięknie przypierdolił to jeszcze pewna ręka kamerzysty do samego końca no i jeszcze słów motion. W pełni zasłużone piwo
Zgłoś
meczaxd 2015-06-20, 20:27
Kurwa, albo ktoś ucina sceny przez trzęsienie telefonem, a jak juz jest ok to musi ktoś przejsc
Zgłoś
LOADING... 2015-06-20, 20:31 6
O Panie! Jak zobaczyłem początek sloł mołszion to cofnąłem, zapodałem na pełny ekran i wygodnie rozsiadłem się w fotelu! Nawet mi te czarne kartki po bokach nie przeszkadzały. Krata!

Nie warto się kłócić z ludźmi głupszymi od siebie ...
Zgłoś
kaelem 2015-06-20, 21:51
Dobry dekiel, zamiast skakać, ratować, zasłonił buźkę i odwrócił się na pięcie:]
Zgłoś
Hvsarz 2015-06-20, 22:04 3
Najbardziej sadystyczna rzecz na tym portalu .. to player...
Ludzie zlitujcie się, przestańcie go używać
Zgłoś
maddog77 2015-06-20, 22:41
A ja przez pierwsze 15s szukałem tego kaskadera
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów