18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Kaskader pierdolony
Fakerę • 2013-03-29, 9:16
Całkiem, całkiem

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
b................z 2013-03-29, 18:16 8
a to wczorajszy kaskader z mojego miasta
Zgłoś
kokinosz 2013-03-29, 18:16 1
Zgłoś
77salut 2013-03-29, 18:34
nie mów hop , puki nie dachujesz !
Zgłoś
Dopek 2013-03-29, 18:53
Mi się zdaje czy głowę mu przygniotło?
Zgłoś
drjointbdg 2013-03-29, 19:13
@bydgoszcz to to tam tak jest dziwnie jakos, myslalem ze ten co jest juz na rondzie zawsze ma pierwszenstwo, o co chodzi na magnuszewskiej?
Zgłoś
b................z 2013-03-29, 19:32 2
drjointbdg napisał/a:

@bydgoszcz to to tam tak jest dziwnie jakos, myslalem ze ten co jest juz na rondzie zawsze ma pierwszenstwo, o co chodzi na magnuszewskiej?

to nie jest rondo tylko pojebane skrzyżowanie na którym często są wypadki
Zgłoś
drjointbdg 2013-03-29, 19:39
bydgoszcz napisał/a:

to nie jest rondo tylko pojebane skrzyżowanie na którym często są wypadki

no kumam pojebane to troche i nie dziwie sie ze sa wypadki, bo nie ma swiatel tak jak na np. grunwaldzkim i mozna sie pomylic jakbym teraz mial tam jechac to tez bym pewnie przykurwil
Zgłoś
byszek 2013-03-29, 19:51 1
weźcie tu wprowadźcie jakąs weryfikację na skan dowodu czy coś bo jebana gimbaza siedzi i tak kurwy małe podniecające się, że siedzą na sadisticu, przełączające na kwejka jak mama wchodzi do pokoju mulą, że się nie da nic obejrzeć. Gimbaza kurwa dywany trzepać przed żurkiem!!!!

zesraj się a nie daj się
Zgłoś
drjointbdg 2013-03-29, 19:53
@byszek mamy 2013 to nie wina "gimbazy" tylko serwerowni pewnie
Zgłoś
gibgibgibon 2013-03-29, 20:27
mi też się wydaje, że mu głowę rozjebało. przyjrzyjcie się między 5 a 6 sek kiedy samochód obraca się na dach.

coś nie coś
Zgłoś
rzeznik14 2013-03-29, 22:19
piwko za opis
Zgłoś
LoL666 2013-03-29, 23:36
Rosja zagina czasoprzestrzeń
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów