Czasami ciężko sobie wyobrazić, jak niektórzy otrzymują prawo jazdy. W tym wypadku, to po prostu Rosja.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chciał odegrać sceny z Transportera Fordem Transitem Ach ci wspaniali rosjanie.
Ale idiota za grindowanie dostaje sie 100 punktow .....
że też miski olejowej nie zostawił
Typowy cwaniaczek jakich wielu taż u nas, zawsze mu się spieszy i zawsze musi wyprzedzać, bez względu na okoliczności
nie no nie pierdoli sie typ
Zawsze w tej Rosji naszej kochanej znajdzie się jakiś debil , nie wiem co z nimi nie tak
solteck napisał/a:
tam kamery są w każdym aucie?
nie w każdym aucie, tam po prostu jezeli w samochodzie włączysz kamere, to zawsze złapiesz cos pojebanego.
grinda chciał zrobić
Ten kto jeździ na Rosję to wie że tam takie rzeczy są na porządku dziennym, gość chciał przejechać środkowym pasem który ma oznaczenie linii ciągłej a że tam akurat postawili betonowe barierki żeby nikt niejechał to już inna sprawa gościu chciał wyruchać innych użytkowników a sam dupy dał może i się zagapił może nie w każdym bądź razie nie wyszło mu to, tak samo można się odnieść do takiej sytuacji, że ruski nie będzie wyprzedzał kogoś jeżeli nikt z naprzeciwka nie jedzie (tak tak !!!) dlaczego? a no dla tego że w rosji idzie idzie droga a nagle zonk jest dziura koniec drogi czy jakieś bagno, i się boją a jak widzą że z naprzeciwka ktoś jedzie to znaczy że tam jest droga i można wyprzedzać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów