Akcja od 2:22
Akcja od 2:22
Chyba że to kastracja w celu zmniejszenia populacji, zapobiegając rozrodowi tego samca... Powinni chociaż podać coś przeciwbólowego, i powinno być wykonywane w sterylnych warunkach.
jebie mnie opinia prostakówI nie, nie żartuję. Serio mnie klejnoty zabolały.
Z jednej strony rozumiem kolesia i to co chce osiągnąć ale z drugiej strony od samego patrzenia mnie boli.
Na miejscu tego dzika chyba bym wolał kulkę w łeb i niech mnie zjedzą niż takie coś abym im się nie wpierdalał na teren i nie płodził.
Ten materiał mnie bardziej boli niż hard sprzed 5 lat.
wam tez się jaja wycinało żebyście lepiej śpiewali ...Testosteron u wieprzy powoduje zbicie mięśni blokuje produkcji tłuszczy, przez to mięsko jest mniej smaczne. Pozbycie się jader poprawia smak dziczyzny . Więc jest to bardzo spoko zabieg.
wam tez się jaja wycinało żebyście lepiej śpiewali ...
I kto to mówi
Majkel ty też nieźle śpiewałeś w swoim czasie, teraz już wiadomo czemu przynajmniej,.
Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!same jądra są mocno unerwione ale dyndają w mosznie (która działa jak "podtrzymywacz") i połączone są cienkimi nasieniowodami i żyłkami z resztą dzika. usunięte już nie bolą bo ich nie ma. ranka goi się bardzo szybko, bóle fantomowe nie występują. popiszczy kilka minut i zapomni o sprawie. może być mu jedynie troszkę żal utraconych jajec:) kto mieszka lub mieszkał na wsi i miał do czynienia z kastracja prosiaków to wie o czym mówię. reszta jak ciekawa to niech se doczyta.
To, że nie boli to rozumiem z doświadczenia ? Dawno cie wykastrowali ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów