Albo spermą kolegi, winny oczywiście covid
Dobrze, że jesteś na posterunku bo bałem się już, że nikt nie doda żadnego spierdolonego komentarza z offtopu.
P.S - najlepiej usuń konto i wypierdalaj.
Albo spermą kolegi, winny oczywiście covid
jbany pelikanie lykaj spiski dalej do dzioba po to sa tacy jak ty by zycie wami wycieralo glebe
Też tak mam czasem że prawię się topię od zachłyśnięcia sokiem z mandarynki albo jabłka. Zaczęło się po 40stce, może po koronie, może po strzale, może po sportach... Do lekarza nie idę bo paracetamol nie pomoże i tak.
ale jesteś upośledzony umysłowo , chyba cię matka nie nauczyła jeść lub pić !
Też tak mam czasem że prawię się topię od zachłyśnięcia sokiem z mandarynki albo jabłka. Zaczęło się po 40stce, może po koronie, może po strzale, może po sportach... Do lekarza nie idę bo paracetamol nie pomoże i tak.
a może masz refluks
a może masz refluks
Bardziej od góry idzie niż z dołu, czyli jakby mnie zatkało i nie mogę nabrać oddechu. Bardzo powoli wdycham wtedy nosem żeby ta "kropla" płynu w przełyku nie przesunęła się do płuc/tchawicy i wydycham ustami. Najgorzej że ostatnio przydarzyło się nawet w basenie.
[ Dodano 2024-11-09, 22:57 ]
ale jesteś upośledzony umysłowo , chyba cię matka nie nauczyła jeść lub pić !
No patrzcie, debil też się zawsze znajdzie.
Bardziej od góry idzie niż z dołu, czyli jakby mnie zatkało i nie mogę nabrać oddechu. Bardzo powoli wdycham wtedy nosem żeby ta "kropla" płynu w przełyku nie przesunęła się do płuc/tchawicy i wydycham ustami. Najgorzej że ostatnio przydarzyło się nawet w basenie.
.
to nie chodzi o to czy idzie od góry czy od dołu, tylko o to, że przez refluks możesz mieć podrażnione gardło i to może powodować problemy z przełykaniem, generalnie taki objaw jest mocno niepokojący niezależnie od przyczyny i jednak radziłabym iść do lekarza
i ostrożnie z sokami, mogą podrażniać
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów