Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
ToM3k93x 2024-11-08, 6:13
Przecież to kurwa Steve Harvey
Zgłoś
bercisko 2024-11-08, 8:30 5
Mariusz napisał/a:

Albo spermą kolegi, winny oczywiście covid

Dobrze, że jesteś na posterunku bo bałem się już, że nikt nie doda żadnego spierdolonego komentarza z offtopu.
P.S - najlepiej usuń konto i wypierdalaj.
Zgłoś
mlotnakacapy 2024-11-08, 8:56 1
Mariusz napisał/a:

Albo spermą kolegi, winny oczywiście covid

jbany pelikanie lykaj spiski dalej do dzioba po to sa tacy jak ty by zycie wami wycieralo glebe
Zgłoś
gucio_gu 2024-11-08, 10:03
Daf to jest
Zgłoś
Ppoolicjjaaa 2024-11-08, 13:23 1
LaChupacabra napisał/a:

Też tak mam czasem że prawię się topię od zachłyśnięcia sokiem z mandarynki albo jabłka. Zaczęło się po 40stce, może po koronie, może po strzale, może po sportach... Do lekarza nie idę bo paracetamol nie pomoże i tak.

ale jesteś upośledzony umysłowo , chyba cię matka nie nauczyła jeść lub pić !
Zgłoś
smc 2024-11-08, 19:50
Nawet schludnie w tym bardaku.
Zgłoś
qwerq221 2024-11-08, 20:15
co to kurwa narkolepsja czy co
Zgłoś
tyber 2024-11-08, 20:47
Stymulacja nerwu błędnego przez kaszel.
Zgłoś
VikLin 2024-11-08, 22:45
Mój teść miał podobnie, przy mnie kasłał i na chwile odleciał, lekarz leczył go na zapalenie płuc. W szpitalu wyszło że miał zawał.
Zgłoś
Nome 2024-11-08, 22:45 1
LaChupacabra napisał/a:

Też tak mam czasem że prawię się topię od zachłyśnięcia sokiem z mandarynki albo jabłka. Zaczęło się po 40stce, może po koronie, może po strzale, może po sportach... Do lekarza nie idę bo paracetamol nie pomoże i tak.

a może masz refluks
Zgłoś
lesku73 2024-11-09, 1:09
a gdzie jest kierowca?
Zgłoś
Espen 2024-11-09, 6:11
Tidindintidindintidintidindin - daf czyli holenderski jelcz
Zgłoś
Wojtas68 2024-11-09, 19:00
Bezdech senny - niebezpieczny. Grubasy tak miewają.
Zgłoś
LaChupacabra 2024-11-09, 22:56
Nome napisał/a:

a może masz refluks

Bardziej od góry idzie niż z dołu, czyli jakby mnie zatkało i nie mogę nabrać oddechu. Bardzo powoli wdycham wtedy nosem żeby ta "kropla" płynu w przełyku nie przesunęła się do płuc/tchawicy i wydycham ustami. Najgorzej że ostatnio przydarzyło się nawet w basenie.

[ Dodano 2024-11-09, 22:57 ]
Ppoolicjjaaa napisał/a:

ale jesteś upośledzony umysłowo , chyba cię matka nie nauczyła jeść lub pić !

No patrzcie, debil też się zawsze znajdzie.
Zgłoś
Nome 2024-11-09, 23:03 1
LaChupacabra napisał/a:

Bardziej od góry idzie niż z dołu, czyli jakby mnie zatkało i nie mogę nabrać oddechu. Bardzo powoli wdycham wtedy nosem żeby ta "kropla" płynu w przełyku nie przesunęła się do płuc/tchawicy i wydycham ustami. Najgorzej że ostatnio przydarzyło się nawet w basenie.
.

to nie chodzi o to czy idzie od góry czy od dołu, tylko o to, że przez refluks możesz mieć podrażnione gardło i to może powodować problemy z przełykaniem, generalnie taki objaw jest mocno niepokojący niezależnie od przyczyny i jednak radziłabym iść do lekarza

i ostrożnie z sokami, mogą podrażniać
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem