📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak kurwa można zbezcześcić zacny utwór KATA teledyskiem, rodem z jebanego "Lata Muminków" czy innego ścierwa...?
Dla bluźnierców należy się "Zawieszony sznur"...
Apollo napisał/a:
Jak kurwa można zbezcześcić zacny utwór KATA teledyskiem, rodem z jebanego "Lata Muminków" czy innego ścierwa...?
Co się kurwa mało z ludźmi zgadzam, masz kurwa całkowitą rację!! I jeszcz gitarzystów leworęcznych zrobili :/ no kurwa mać!!
e, tylko nie pobrudźcie spodni kałem z tego wszystkiego.
@Apollo: a tobie się należy szklanka mleka i śliniak. Nie chcę się wpierdalać w twoją wizję wszechświata ale:
1. Klip jest zabawny i humorystyczny
2. Pasuje jak ulał do teksty
3. W świetnym rytmie i wyważeniu
4. Zrobiony genialnie jak na czasy i warunki, w których powstawał
5. Starszy od Ciebie (skoro Cię tak zaskoczył)
Wlasnie mlotki ogladaliscie caly teledysk ? wiecie jak dawno zostal zrobiony i ile wysilkow musialo ich kosztowac?;] to nie jest wytwor fanow tylko zatwierdzony teledysk przez zespol wiec po co sie plujesz jak gowno wiesz ;]
btw wiecie co oznacza tytul?
odi profanum vulgus -nienawidzę nieoświeconego tłumu
btw wiecie co oznacza tytul?
odi profanum vulgus -nienawidzę nieoświeconego tłumu
jak można zbezcześcić takie ładne obrazki takim gównem
Hehe kindermetale. Ten klip jest tak stary jak stara jest twojej starej stara ]
@ dwa pierwsze fanboje
Chcecie się podniecać taką "muzyką" to wypierdalajcie na cmentarz i tam sobie zwalcie kurwa.
Chcecie się podniecać taką "muzyką" to wypierdalajcie na cmentarz i tam sobie zwalcie kurwa.
teledysk starszy od sadola. ;] pełna nazwa odi profanum vulgus et arceo - nienawidze nieoświeconego tłumu i unikam go. proszę nie bluźnić .
hrejarz napisał/a:
@Apollo: a tobie się należy szklanka mleka i śliniak. Nie chcę się wpierdalać w twoją wizję wszechświata ale:
To może do "Purpurowych Godów" zrobimy teledysk z relacje ze Mszy albo innej pielgrzymki ? Będzie śmiesznie i jak się postara ktoś to będzie pasował pod tekst.
hrejarz po części ma racje ten klip nie ma być IDEALNYM odzwierciedleniem piosenki tylko ma ja jakoś przedstawić. autor zdecydował się na taką interpretacje i taki klip zamieścił.
swoją drogą piosenka jest bardzo dobra jak większosć Kata.
EDIT:
w zasadzie bardzo ma racje tylko nie chwytam troche ostatniego stwierdzenia. chodzi o to, że ten klip jest starszy od Apolla?
swoją drogą piosenka jest bardzo dobra jak większosć Kata.
EDIT:
w zasadzie bardzo ma racje tylko nie chwytam troche ostatniego stwierdzenia. chodzi o to, że ten klip jest starszy od Apolla?
@kylczyslaw: tak jest, może nie najbardziej zrozumiale ale o to chodziło.
@tapsik: Co do "purpurowych godów" - relacja z mszy może nie koniecznie, ale z pielgrzymki... jedno wielkie ruchawisko pod przykrywką religijności i namiotów. Jakby nagrać co tam się dzieje kiedy oficjalne światła gasną...
@tapsik: Co do "purpurowych godów" - relacja z mszy może nie koniecznie, ale z pielgrzymki... jedno wielkie ruchawisko pod przykrywką religijności i namiotów. Jakby nagrać co tam się dzieje kiedy oficjalne światła gasną...
@wiewi0r - Tobą mamy sobie spodni nie pobrudzić?
@hrejarz - Różnica między nami polega na tym, że gdy ja słuchałem Kata, Ty jeszcze tego śliniaka potrzebowałeś... Sam Kat nie jest starszy ode mnie a co dopiero ten zjebany klip...
@nastarkill - Chylę czoło przed twoją wiedzą w temacie...
@Marian Paździoch - z głodu zdechniesz albo sznur na kark, pewnie sama...
@Nienioni - morda w kubeł bastardzie...
@Earth - weźmiemy cię ze sobą i ty nam zwalisz...
@hrejarz - Różnica między nami polega na tym, że gdy ja słuchałem Kata, Ty jeszcze tego śliniaka potrzebowałeś... Sam Kat nie jest starszy ode mnie a co dopiero ten zjebany klip...
@nastarkill - Chylę czoło przed twoją wiedzą w temacie...
@Marian Paździoch - z głodu zdechniesz albo sznur na kark, pewnie sama...
@Nienioni - morda w kubeł bastardzie...
@Earth - weźmiemy cię ze sobą i ty nam zwalisz...
Apollo napisał/a:
Chciales chyba powiedziec jak w ogole mozna wstawiac takie gowno? Przestan sie ciac i wyjdz z domu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów