📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam w domu trzy takie zabawki, z WWII. Dwie oficerskie i jedną żołnierską. Nie polecam się tym bawić po pijaku
To chyba oczywiste, że normalny pocisk wykonany z relatywnie miękkiego metalu (żeby się zdeformował w celu i narobił więcej szkód) w starciu z hartowaną stalą ostrza zostanie przecięty...
pff co tam rozdzielanie pocisku na pół, tutaj rozdziela na 3 części i to na 2 mieczach.
No dobra. Ale pocisk podczas lotu kręci się a na tych filmach to wygląda jakby z muszkietu strzelali
Pff.. no.. katany takie zajebiste, potrafio pociski na pół rozciachać, fajnie... tylko jak obejrzycie pełny materiał z którego pochodzi powyższe to się dowiecie że identycznie potrafi nóż do masła
zieli88 napisał/a:
szybki eksperyment pt jak zachowa się pocisk gdy spotka na swojej drodze japoński scyzoryk
Katana prawie tak ostra jak Twój żart
Katana ogolnie byla robiona z chujowej stali. Caly trik polegal na kunszcie płatnerza. tak jak wszystko u skosnookich. Nie pojda spac dopóki nie ogarna czegos na perfecto
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów