📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Uczeń z nożem
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Siriuz napisał/a:
Ty onuco jedna Ty! Jak śmiesz tak drwić z wielkiej Hameryki! Nie wolno! Teraz wszyscy mają nienawidzić Ruskich a i też troszke Chińczyków!
Chinczykòw nienawidzić za balony,a trochę kochać bo składaja nam ajfony.
Jakbym zobaczył takiego grzybola za oknem, to odruchowo jebnąłbym na glebę pod nim i czekał na falę uderzeniową. A potem biegiem w poszukiwaniu płynu lugola
Mi kolo powiedzial ze auto nie przejdzie przeglada bo o 1 kurwa procent przekroczyl norme spalin. Kurwaaaaaaa
Tam zawsze było dużo pojebanych ludzi np
ispeedshow
Czy może popularny na netflixie serial o zabójcy
A ja mam wrażenie, że to widziałem na Netflix w postaci filmu/serialu...
Ciekawe co chcą tym razem zataić
"Gdzie jest Greta się pytam?" W dupie !!!
"Greta" u debili to szczyt poczucia humoru i oderwania od rzeczywistości.
Jesteśmy 100 lat za murzynami z USA.
dontdonut napisał/a:
nie wyzywaj go cipko
Nie wyzywam, debil to określenie medyczne lekkiego upośledzenia umysłowego. Skoro ma napisane pare linijek powyżej co się stało i nawet się nie pokwapił przeczytać albo w google wpisać to co mu powiedzieć? A cipą jest twój tate.
PsikutaBezS napisał/a:
"Gdzie jest Greta się pytam?" W dupie !!!
Wina pisu
I nie w USA tylko w Wschodniej Palestynie
I nie w USA tylko w Wschodniej Palestynie
Czytam Internety, oficjalne źródła i jakoś nikt w stanach się nad tym specjalnie nie spuszcza. Stonowane artykuły o katastrofie, że pali się 2 dni, że gaszą. Fruwające latawce, chill i opanowanie itp. Więc pewnie nie ma źle. Nie jestem ekspertem, ale jakby kurwa to było coś znaczącego jak czarnobyl to już dawno byśmy to o tym wiedzieli
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów